изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 21:55 EEST
ИЗВАДИХА КАМЕН БРЯГ И СВ. НИКОЛА ОТ ПРЕСПИТЕ    
НовиниВчера снегорини разбиха снежните преспи от над 2 метра и успяха да направят проходим пътя до селата Камен бряг и Свети Никола, съобщиха кметовете на Българево - Георги Георгиев и Камен бряг - Добринка Ялнъзова.

Ялнъзова разказа, че тежката зима е била причина в четвъртък тя и полицаи да доставят хляб на жителите на селото на ръце, след като успели да достигнат с високопроходима кола през полето едва до гората. "В петък пътят бе разчистен и успяхме да закараме хляб за пет дни, като заредихме и с други стоки от първа необходимост" - добави Ялнъзова. Вчера снегорини разчистиха пътя и селото отново бе заредено с продукти, а на няколко жители на Камен бряг с хронични заболявания бяха доставени лекарства.
След петдневно дежурство по принуда заради зимния капан най-после вчера успяха да се приберат и застъпилите в петък на работа лекари и специалисти от дома за душевно болни в Свети Никола, каза още кметът на Българево Георгиев.
 


Сходни връзки

ИЗВАДИХА КАМЕН БРЯГ И СВ. НИКОЛА ОТ ПРЕСПИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди