изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:54 EEST
Жителите на община Рудозем се вдигат на протести заради закриването на болницата    
ЗдравеРудозем. Жителите на община Рудозем започват протести заради закриването на общинската болница. Това съобщиха за радио „Фокус” – Смолян от община Рудозем. Недоволните жители на общината организират митинг, който ще се проведе в петък от 10.00 часа пред сградата на общината. В Рудозем продължава да се събира и подписка против закриването на лечебното заведение.

Над 2000 души са положили подписа си против закриването на лечебното заведение, което е факт от вчера. След закриването на болницата община Рудозем остава без болнично заведение. В момента в тази община няма структура на доболнична медицинска помощ – медицински център или ДКЦ, поради законодателна невъзможност да бъде регистрирано такова. На територията на общината здравните потребности на населението се покриват от практиките на общопрактикувщаите лекари и филиал на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП). Очаква се на митинга да се съберат хиляди хора.
Здравко БЕШЕНДЖИЕВ
 


Сходни връзки

Жителите на община Рудозем се вдигат на протести заради закриването на болницата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди