изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:48 EEST
ПРЕДПРИЕМАЙТЕ ПЪТУВАНИЯ САМО ПРИ НУЖДА    
НовиниОт Областно пътно управление за пореден път апелират към водачите на моторни превозни средства да предприемат пътувания само при нужда, като водачите трябва да оборудват автомобилите си с вериги. Задължително движението трябва да става със скорост съобразена с тежките зимни условия и спазване от страна на шофьорите на достатъчна дистанция.

От управлението призовават също  при възможност да не се предприема пътуване в отсечките, по  които се работи, за да не се пречи на снегопочистващата техника.
Вече почти всички пътища от републиканската пътна мрежа в областта са проходими при тежки зимни условия. В късните часове във вторник са били отворени за движение Оброчище-Рогачево-Кичево и отсечката Балчик - Оброчище. След това машините са почистили направленията Царичино-Дропла-Генерал Тошево и отсечката Ведрина-Оборище. След това работата е продължила по почистване на пътищата Червенци-Владимирово, както и Дуранкулак-Захари Стояново-Бежаново, Конаре - Белгун - Септемврийци- Крапец.
 


Сходни връзки

ПРЕДПРИЕМАЙТЕ ПЪТУВАНИЯ САМО ПРИ НУЖДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди