изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:21 EEST
МЪЖЕТЕ ПОМПАТ МУСКУЛИ, ХАНДБАЛ ЩЕ ИГРАЯТ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА    
НовиниМъжкият тим на Добруджа Сплендид, който е един от главните претенденти за спечелване на титлата на България, ще започне игра с топка другата седмица, съобщи президентът на отбора Георги Андреев.


Заниманията за пролетния дял стартираха на 18 януари, а по график трябваше от 25-и да започнат да играят хандбал в зала “Русалка”. “Заради минусовите температури ще отложим с още няколко дни хандбалната игра. Сутрин момчетата помпат мускули във фитнеса, а на този етап двучасовата ни вечерна тренировка преминава на три етапа – бегови упражнения, футбол на малки вратички и фитнес. Наблягаме на физическото натоварване”, заяви Андреев. Той добави, че трансферният прозорец се затваря утре, като в тима на добричлии няма да има напуснали и новодошли състезатели. “Ще запазим отбора си от есента и с него ще атакуваме финала”, категоричен е наставникът. Все още не са известни началните часове на домакинските срещи на добруджанци от пролетния дял на шампионата на “А” група, тъй като Андреев иска да види програмата на футболния отбор на Добруджа. “Ще се съобразим с футболната програма, за да не съвпаднат нашите мачове с техните. Разчитаме на подкрепата на местната агитка и искам феновете ни да не останат ощетени”, добави Андреев.
На 6 февруари “жълто-зелените” гостуват на Спартак във Варна, а седмица по-късно посрещат Левски.
 


Сходни връзки

МЪЖЕТЕ ПОМПАТ МУСКУЛИ, ХАНДБАЛ ЩЕ ИГРАЯТ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди