изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:58 EEST
Временно спира движението на влаковете между България и Гърция    
Новини

Поради блокада на железопътната линия от гръцки фермери на граничния пункт в Промахон временно няма да се осъществява движение на влакове между България и Гърция, съобщиха от пресцентъра на БДЖ. Заради блокадата гръцките фермери на граничния пункт в Промахон временно няма да се осъществява движението на товарни и международни пътнически влакове между България и Гърция.



По тази причина беше отменено заминаването на международния бърз влак № 363 от София за Солун, който обичайно тръгва от София в 17:05 ч., както и на международния бърз влак № 361 от София за Солун, който по обичайното си разписание трябваше да замине от София утре сутрин в 07:00 ч.
По съкратен маршрут ще се движат двата международни бързи влака между Букурещ и Солун, които ще пътуват само между Букурещ и София. Това са:
Международният бърз влак от Букурещ за Солун, който по редовното си разписание заминава от София за Солун в 22:30 ч.;
Международният бърз влак от Солун за Букурещ, който по обичайното си разписание заминава от София за Букурещ в 09:05 ч.;
До момента няма потвърдена информация колко време ще продължи блокадата на железопътната линия.
За подробна информация за движението на международните влакове между България и Гърция клиентите на „Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към служителите в офисите на международно пътническо бюро „Рила”, както и към гишетата “Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари. Телефоните на офисите на международно пътническо бюро „Рила”, както и на гишетата “Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари са публикувани на официалния сайт на „Български държавни железници” ЕАД (www.bdz.bg).
„Български държавни железници” ЕАД ще възстановяват сумите на всички пътници, закупили предварително билети за пътуване с отменените влакове за Гърция.  Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Временно спира движението на влаковете между България и Гърция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди