изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:07 EEST
Аню Ангелов започва съкращения, 900 души стигали в МО    
Новини
Ще има съкращения в администрацията на Министерство на отбраната и във висшите командни звена. Това обяви БНТ новият министър на отбраната о.з генерал Аню Ангелов, цитиран от Стандарт Нюз.


Над 20% ще бъдат съкращенията в администрацията и висшите командни звена, страшно много са раздути тези звена и много средства черпят от бюджета, които трябва да бъдат пренасочени към действащите поделения и мисиите ни зад граница, мотивира се Ангелов.

Според военния министър 800-900 човека са напълно достатъчни да вършат работата в Министерство на отбраната. Ангелов обясни, че съкращенията ще стават постепенно, но целта е в средата на мандата те вече да са реалност.

Моментът наистина е много труден. Единствената ни цел и с досегашния министър Николай Младенов, е да има наистина функциониращ интегриран модел във ведомството. Всички да работим като един екип, да не се делим на политическо и военно ръководство, посочи още Ангелов. Според него обаче напрежение между различните съставни части на министерството  нямало.

По повод инцидента с падналата ракета и ранените български войници при посещението на министър Младенов, Аню Ангелов заяви, че е действано перфектно, предаде БГНЕС. Единствената забележка, която имам като експерт е, че трябва да се създадат прегради срещу осколки, каза военният министър. Те трябва да предпазват на ниво човешки ръст и да има опасност за боеца само при пряко поражение. dir.bg
 


Сходни връзки

Аню Ангелов започва съкращения, 900 души стигали в МО | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Аню Ангелов започва съкращения, 900 души стигали в МО
Автор: Anonymous да 2010-01-28 @ 11:43 EET
Да той на 70 години ще работи, а други ще бъдат съкратени! Срам така и не се намери един кандидат в работоспособна възраст да оглави МО! Връщаме се 20 години назад пенсионери да ни управляват.Все е имало дефицит на кадри, но това на нищо не прилича!!! 
Аню Ангелов започва съкращения, 900 души стигали в МО
Автор: Anonymous да 2010-01-28 @ 12:58 EET
Само ще си мечтаем за министър Цонев,единствения направил нещо за БА през последните 16-17 години
Аню Ангелов започва съкращения, 900 души стигали в МО
Автор: Anonymous да 2010-01-28 @ 13:44 EET

Като са връщаме назад 20 години, поне да върнат КЕЧ-а...

Аню Ангелов започва съкращения, 900 души стигали в МО
Автор: Anonymous да 2010-01-28 @ 14:03 EET

Хора , В КЕЧ-а е истината. Колко неща се построиха с безплатния труд на редовния войник.Само че сега всички войници са професионалисти с длъжности характеристики и нямат вътре написано да държат лопата или кирка!

Аню Ангелов започва съкращения, 900 души стигали в МО
Автор: Anonymous да 2010-01-28 @ 19:08 EET
te sega darjat lopata i metla ako iskash da znaesh

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди