изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:22 EEST
Милен си тръгва заедно Вучков, Асен Григоров поема сутрешния блок    
НовиниМилен Цветков ще си тръгне от Нова телевизия заедно с моралния наблюдател Юлиян Вучков, заради когото падна балтията върху него, коментират не съвсем изненаданите им колеги. Преди два месеца професорът-наблюдател се изказа много неласкаво за президента Георги Първанов и когато поискали водещият да разграничи медията от позицията на външния коментатор, той демонстрирал, че не е съгласен.

"Милен прочете съобщението като ученичка и накрая подчерта, че "това е официалната позиция на ръководството на Нова телевизия", с което чашата преля, защото от него се очакваше да представи по-елегантно нещата", разказаха пред БЛИЦ свидетели на скандала.  Според тях обаче едва ли само волнодумният професор е причина за това уволнение ( запис на въпросния коментар може да се проследи във видео архива http://novatv.bg/bg/shows/videos/6). Милен Цветков бил набрал достатъчно други черни точки със своеволията си.

По тази именно причина на горещия въпрос "Кой ще бъде следващият водещ?" отговорът не е"Диана Найденова". По думите на същите източници тя била точно толкова неуправляема, все едно "Милен в рокля", а освен това рейтингът й бил близо до точката на замръзване.

Новото име в сутрешния блок на Нова тв е Асен Григоров, научи БЛИЦ от запознати с кадровите движения. Останалият айляк след спирането на RE:tv телевизионер е дал съгласие да поеме работа, с която принципно е добре запознат, защото години наред бе сутрешен водещ по БНТ. Промяната за него сега е, че ще дърпа конците зад кадър с пълномощията на отговорен редактор.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Милен си тръгва заедно Вучков, Асен Григоров поема сутрешния блок | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди