изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:03 EEST
ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ОТСТЪПИ НА АСТРА С 0:1    
СпортВъв втората си контрола от предсезонната подготовка отборът на Черноморец (Балчик) загуби с 0:1 от румънския Астра, който е на 12-о място в класирането на тамошната "А" група.


Старши треньорът на тима от Белия град Радостин Димов заяви за медиите, че е много доволен от направената проверка. Мачът беше равностоен, като неговите избраници пропуснаха няколко чисти голови положения. Пропуски направиха Мартин Христов и новопривлеченият нападател Петър Кънчев. Единственото попадение в срещата отбеляза централният нападател на съперника Ганя в 64-ата минута на двубоя след грешка в отбраната на черноморци.
Съставът на Черноморец: М. Марков, Ст. Иванов, Д. Граматиков, Н. Илиев, Вл. Зафиров, К. Ганчев, Д. Райчев, Ив. Митев, М. Христов, Вл. Костадинов, П. Кънчев. По-късно в игра влязоха Г. Христов, Сл. Костенски, Г. Филипов, Я. Андреев, Д. Андреев и С. Сабриев. Поради травми в срещата не взеха участие Емил Тодоров и Венцислав Маринов. 
Третата контрола за футболистите на Черноморец, които са на лагер в турския курорт Алания, е утре от 14.00 часа с втородивизионния румънски Дунарея. Припомняме, че в първата си проверка избраниците на Радостин Димов завършиха наравно 0:0 с Тобол от Казахстан. 


 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ОТСТЪПИ НА АСТРА С 0:1 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди