изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:46 EEST
РЕШЕНИЯТА ПО „КРАСИВА БЪЛГАРИЯ” ЗАСЕГА СА ОТЛОЖЕНИ    
НовиниРешенията за проектите по програма „Красива България”, които ще бъдат одобрени, са отложени засега, съобщи кметът на Добрич Детелина Николова.

От ръководството на програмата са посочили, че няма да бъдат обявени новите проекти за финансиране, преди да бъдат изпълнени и разплатени старите проекти. Това означава, че няма да се спазят сроковете до края на януари да бъдат обявени новите одобрени проекти, посочи Д.Николова.
Около 3 милиона лева са средствата, които ще бъдат разпределени по програма „Красива България”. Сред депозираните проекти са и два на община Добрич. Единият е за ремонт на дома за деца, лишени от родителски грижи „Дъга”. Той е на стойност 499 012 лева. Той предвижда строително-монтажни работи, енергоефективни мероприятия и изграждане на достъпна среда.  Другият проект е за изграждане и ремонт на детски и спортни площадки. Той е на стойност 199 804 лева.
 


Сходни връзки

РЕШЕНИЯТА ПО „КРАСИВА БЪЛГАРИЯ” ЗАСЕГА СА ОТЛОЖЕНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди