изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:17 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие  на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани две   криминални престъпления.



◊ На 28 януари 2010 г. във Второ РУ на МВР Добрич е получено съобщение за това, че неизвестен извършител е направил опит да извърши кражба на домашни животни от стопанска постройка в с.Бенковски. От проведените оперативни мероприятия са установени извършителите- 20 годишния В.Х. и 28 годишния А.Х. Лицата са задържани в полицейското управление за срок от 24 часа и срещу тях е образувано досъдебно производство.

През денонощието са възникнали едно  пътно-транспортно произшествие с  ранен гражданин и едно ПТП с материални щети.   

◊ На 28 януари в 14.00 часа в РУ на МВР Тервел е получено съобщение за възникнало пътно-транспортно произшествие в с.Жегларци. Водачът на л.а. “Мерцедес” е блъснал 35 годишен пешеходец, при опит за изпреварване на спрял автомобил. В резултат на катастрофата, пешеходецът е получил мозъчен кръвоизлив и е настанен в МБАЛ Добрич без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

  Служителите от звено “Пожарна безопасност и спасяване” в областта са участвали в гасенето на три пожара, от които два с нанесени материални загуби.

◊ На 28 януари т.г. в 07.30 часа е възникнал пожар в стопанска постройка в с.Градини, общ. Генерал Тошево. Причината за пожара е късо съединение в ел. инсталацията. Унищожени са 120 кв.м покривна конструкция и 3 кубика дърва. От пожара са спасени собствениците на постройката и къщата, която обитават.

◊ Късо съединение в ел.инсталацията на стопанска постройка в с.Северняк, общ.Крушари е причинило възникването на пожар, около 06.50 часа вчера. При пожара, са изгорели 20 кв.м покривна конструкция и 2 тона фураж. Спасени са домашните животни, доилен агрегат и останалата част от покривната конструкция.  

29 януари 2010 г.                                              ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди