изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:50 EEST
Тото милионер мъртъв под бетонна плоча    
По светаСпечелил 31 милиона долара от лотарията през 2006 година американец бе открит мъртъв под бетонна плоча в имение във Флорида, съобщи местният телевизионен канал WFTV.

Става въпрос за 43-годишният Ейбрахам Шекспир. Той е бивш шофьор на камион и е изчезнал през април 2009 година, но полицията започнала издирването му едва през ноември.

Пръстови отпечатъци доказали, че намереният труп под бетонната плоча е именно на Шекспир, който за последно е бил видян от близките си през април миналата година. От полицията смятат, че виновник за смъртта на Ейбрахам е бившата му приятелка Дорис „Ди-Ди“ Мур, след като трупът е бил намерен в имение на неин любовник.

Установено е, че самата тя е прехвърлила един милион долара през април 2009 г на своя сметка от тази на изчезналия, до която имала достъп. След убийството г-жа Мур е пращала от мобилния телефон на Шекспир съобщения до семейството му и негови приятели. Представяйки се за него тя ги успокоявала, че всичко е наред и той е добре.

Освен всичко друго тя платила и 5000 долара на човек, за да предаде определена сума на майка Ейбрахам Шекспир като подарък за рождения й ден от сина й. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Тото милионер мъртъв под бетонна плоча | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди