изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:03 EEST
Секс скандал лишава Джон Тери от капитанската лента на Англия    
СпортЛидерът на Челси изневерил на съпругата си с най-добрата й приятелка и майка на сина на Уейн Бридж

Джон Тери може да бъде лишен от капитанската лента на националния отбор на Англия, след като се замеси в огромен секс скандал. Оказа се, че лидерът на Челси е изневерил на своята съпруга Тони Пуул с нейната най-добра приятелка. Още повече, че въпросната дама – Ванеса Перонсел, която е модел на бельо, е майка на сина на бившия съотборник на Тери при „сините” Уейн Бридж.

Издънката на Тери е срещнала огромно неудобрение във Футболната асоциация и се очаква да бъде предложено на Фабио Капело да отнеме лентата от защитника. Естествено това трябва да стане, ако футболистът на Челси сам не се откаже от привилегията да бъде капитан на „трите лъва”. Очаква се Тери да срещне и неодобрение от страна на своите съотборници в националия отбор, когато тимът се събере за мача с Египет на „Уембли” на 3 март.

През миналата година Тери е имал любовна афера с французойката Перонсел, непосредствено след като тя се разделила с Бридж. Случаят излиза наяве, след като защитникът на Челси загуби дело, с което искаше да бъде забранено публикуването на новината. Засега не е ясна реакцията на Уейн Бридж, който е сред най-добрите приятели на капитана на Челси.

Тери е направил всичко възможно, за да запази в тайна връзката си с красавицата, но в крайна сметка всичко излезе наяве. Бащата на две деца, който през ноември спечели наградата Баща на годината, наел двама "бизнес партньори", които да платят на французойката да мълчи. След като през миналата седмица се появиха слухове за него и Ванеса (на снимката вляво) обаче, Тери решил да действа твърдо и да си издейства засекретяване на разкритието.

Вчера съдия Майкъл Тъгънхет отхвърли иска на футболисти, като заяви, че Тери се интересува повече от това да не загуби спонсорските си договори и пари, ако репутацията му бъде накърнена. Тери живее със съпругата си Тони Пуул и тригодишните им близнаци в Оксхот. Според близки на семейството може да се очаква развод между двамата.

Все още не е ясно, кога е започнала връзката между Джон Тери и Ванеса Перонсел. Според слуховете двамата все още се виждали. Това не е първата подобна издънка на английския национал. През 2005 г. преди сватбата си с Тони Пуул Джон призна, че е спал с други жени зад гърба на бъдещата си съпруга./БЛИЦ

 


Сходни връзки

Секс скандал лишава Джон Тери от капитанската лента на Англия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди