изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:45 EEST
КАЛИАКРА ПОБЕДИ И ДОРОСТОЛ, ОЩЕ НЯМА ГОЛ ВЪВ ВРАТА СИ    
СпортВтородивизионният Калиакра победи с 3:0 Доростол (Силистра), който се състезава в Североизточната “В” група, във втора контрола от началото на предсезоната си подготовка.

Възпитаниците на Филип Филипов спечелиха и този път без да допуснат гол във вратата си. Резултатът откри Георги Станчев в 34-ата минута след удар на Иван Петков с глава и намеса на стража на Доростол. Второто попадение отбеляза ганаецът Принс Абиалса, който засече успоредно центриране в 50-ата минута. Крайният резултат фиксира Гриша Иванов в 78-ата минута с добавка при акция на Иван Караджов и рикушет след удар във вратата.
Сравнително мекото за сезона време и добре изчистения терен с изкуствена настилка позволи на съперниците игра на границата на позволеното. Твърдите единоборства преобладаваха над  качествените изпълнения, но наставникът на Калиакра отдаде този стил на конкуренцията между състезателите, които са на проби в Каварна.
След мача старши треньорът на Калиакра каза: “Доволен съм от старанието на футболистите, играха добре, оттук нататък ще наблягаме повече на игрови упражнения, на тактика и се надявам след около две седмици да имаме един добър игрови облик. Стараем се на всеки пост да имаме по двама равностойни футболисти, за да има добро ниво, защото конкуренцията ражда и качеството.”
Филипов добави, че все още не е решил кой от двамата ганайски футболисти – по опитния Лоурънс Петех  или по-младият Принс Абиалса ще остави в отбора. По думите му и двамата имат добри качества, трудолюбиви момчета са и решението ще бъде в зависимост от поста, от който има нужда попълнение.
Димитър Апостолов
 


Сходни връзки

КАЛИАКРА ПОБЕДИ И ДОРОСТОЛ, ОЩЕ НЯМА ГОЛ ВЪВ ВРАТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди