изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:46 EET
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 31.01.2010    
ВреметоПрез нощта ще бъде облачно. След полунощ в западните райони ще започнат превалявания от дъжд, в планините над 1500 метра - сняг. Главно в Северозападна България е възможно да се образува поледица. Минимални температури - между 0 и 5°, в западната и централна част на Дунавската равнина - минус 5° - минус 1°, в София - около минус 2°. Утре на много места в страната ще превалява дъжд, но в Предбалкана и северозападните райони ще се примесва и сняг; възможни са поледици.

В Източна България ще духа умерен юг-югозападен вятър, ще се затопли, и снежната покривка ще се топи. Максимални температури между 2° и 7°, на отделни места в Източна България до 10°-12°. В София - около 6°. До края на деня вятърът ще се ориентира от запад и ще бъде слаб, в Дунавската равнина умерен, и с него ще започне да нахлува студен въздух.  Атмосферното налягане ще бъде значително по-ниско от средното за месеца, но след обяд ще започне да се повишава.  В планините ще бъде облачно и мъгливо. Над 1500 метра ще вали сняг, по-ниско - дъжд. Ще духа силен и бурен югозападен, по-късно вече западен вятър. Сравнително топло време - на надморска височина около 1500 метра температурите ще са 2-3 градуса над нулата.

По Черноморието ще бъде облачно. Ще превали дъжд. Ще духа предимно умерен югозападен вятър. Топло - с максимални температури до 7-10°. Съществуващата снежна покривка интензивно ще се топи. Температурата на морската вода е 1-4°.

Дежурен синоптик: Анастасия Стойчева

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 31.01.2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди