изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:47 EEST
Земетресението "Петър Димитров"    
Коментари На семинара на социалистите в Хисаря, с присъщата си прямота и непосредственост бившият икономически министър от БСП Петър Димитров препоръчал следното:

Спешно да се спре охулващото говорене срещу българската държава с обяснението, че едва ли не сме центъра на корупцията и организираната престъпност и че условията за чуждия бизнес у нас са лоши.

Да се спрат изявите от типа „Румяна Желева”, която до голяма степен нанесла на България по-голяма вреда, отколкото Али Агджа с обвиненията за атентата срещу папата.

По този повод препоръчвам следното:

Първо – това изказване да се разпространи сред евродепутатите от БСП и НДСВ, а на Антония Първанова да се връчи лично срещу подпис.

Второ – Петър Димитров да бъде поканен за дипломат от кариерата заради неговата тактичност, кавалерство, премерен тон и изискано възпитание.

Трето – след задълбочен анализ при определяне на десетте най-големи бедствия за последните години се установи, че все пак земетресението в Хаити изпреварва управлението на българската икономика от Петър Димитров

Евгени Петров, БЛИЦ
 


Сходни връзки

Земетресението "Петър Димитров" | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Земетресението "Петър Димитров"
Автор: Anonymous да 2010-03-08 @ 11:15 EET
Земетресението от Петър Димитров беше поносимо четвърта,пета степен, ама това от Дянков за сега гоопределяме  на шеста степен. Пази боже!
Земетресението "Петър Димитров"
Автор: Anonymous да 2010-03-08 @ 11:59 EET
И този го видяхме хайде стига сме давали оценки ние .А Дянков пък има кой да го оценява и него и са му дали много добра оценка-това че всеки гледа да им сложи крак си е друг пък въпрос защото манталитета на българина е такъв.
Земетресението "Петър Димитров"
Автор: Anonymous да 2010-03-08 @ 15:37 EET

След 25 години, като останем без атомна електроцентрала, тогава чак ще ви дойде акъла за ролята на държавата. За съжаление тогава ще е късно, а циганите ще са около 20% и нагоре.

Земетресението "Петър Димитров"
Автор: Anonymous да 2010-03-10 @ 09:54 EET
ИДВАТ ОТВЪН, ЗА ДА НИ КАЖАТ, КОЛКО Е ДОБЪР,АМИ НИЕ ТУКА ЗА КАКВО СМЕ САМО БЕЗРОПОТНО ДА ПЛАЩАМЕ ЗА ГРЕШНАТА ПОЛИТИКА НА ДЯНКОВ?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди