изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:14 EEST
ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ЗАГУБИ С 1:2 ОТ ДУНАРЕЯ    
Спорт В третата си контролна среща от предсезонната подготовка Черноморец (Балчик) загуби от втородивизионния румънски тим Дунарея с 1:2.

През първото полувреме избраниците на Радостин Димов бяха по-добрият състав на терена и поведоха в резултата с попадение на Петър Кънчев в 37-ата минута. С гол преднина за отбора от Белия град завърши първото полувреме. След почивката треньорският екип на Черноморец направи много смени, а това до голяма степен повлия върху качеството на играта. Румънците се възползваха от това и с голове в 76-ата и 90-ата минута стигнаха до пълен обрат. След мача Радостин Димов заяви за медиите, че е разочарован от представянето на повечето играчи, влезли в игра след почивката.   

С този двубой завърши двуседмичният тренировъчен лагер на Черноморец в турския курорт Алания, където балчиклии изиграха три мача. В първата среща те завършиха наравно 0:0 с казахстанския Тобол, а във втората отстъпиха с 0:1 на първодивизионния румънски Астра.

В събота вечерта отборът се завърна в България, а днес футболистите ще се съберат в 14.00 часа на стадиона в Балчик, за да продължат подготовката си за пролетния полусезон на Източната "Б" група. Следващата проверка на Черноморец е в сряда с третодивизионния тим на Шабла.  

 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ЗАГУБИ С 1:2 ОТ ДУНАРЕЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди