изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:52 EET
ХОРОСКОП ЗА 1 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 1 ФЕВРУАРИ


ОВЕН - С ясните си позиции по дискутирани въпроси ще изразите отговорното си отношение към тях и готовността ви за работа. С поведението си предразполагате към подобни действия.

ТЕЛЕЦ - Ако в програмата ви настъпят изменения, не се притеснявайте. Това е за ваше добро, макар, че може да го осъзнаете по-късно. Начинанията ви ще са успешни и с поглед към бъдещето.

БЛИЗНАЦИ - Денят е подходящ за отдих и забавления. Ако професионалните ангажименти вземат връх, не съжалявайте. Благодарение на упорството в работата скоро ще се поздравите с успехи.

РАК - Добрите ви очаквания ще се случат. Ново начало, градивно и светло, такъв е пътят пред вас. Запазвайки борбения си дух, ще следвате програмата си до край. Благоприятните развития на задачите.

ЛЪВ - Каквито и емоции да ви създава нечие присъствие до вас, не го превръщайте в драма. Потиснете раздразнението си и помислете за хубавите неща, които ви предстоят.

ДЕВА - Насочете талантите си към постигане на по-добри и бързи резултати в делата си. Не оставяйте безучастни там, където е ясно, че сте силни и бихте имали успехи. Стресът ви се отразява неблагоприятно.

ВЕЗНИ - Ще привличате с енергията, която излъчвате и без усилия ще довеждате делата си до успешния им край. Споделяйки идеите и си, ще въздействате на околните позитивно.

СКОРПИОН - Акцентирайки се върху важните дела, ще постигнете набелязаните цели и ще подготвите условията за утрешните си изяви. Романтични вълнения ще ви зареждат позитивно.

СТРЕЛЕЦ - Връзката със семейството ви е силна и ви зарежда с енергия, не се лишавайте от близостта им. То ще ви мотивира и за делова активност, парите са много важни за всички вас.

КОЗИРОГ - Новостите в живота ви се отразят положително на духа и самочувствието ви. Доверието и обичта на близките ви подхранва усещането ви за значимост. Очакванията към вас са реални.

ВОДОЛЕЙ - Възможно е да изпитате напрежение на работното място, предизвикано най-вече от несъответствие между представите ви за работа и изискванията, които налага ръководството.

РИБИ - Съберете сили и довършете задачите си от последните дни, дори и да се чувствате уморени. Натовареността ви е голяма, но ако помислите за отдиха си, сега е момента да го организирате.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди