изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:46 EEST
НЕДОСЕГАЕМИТЕ: Футболен бос и общински съветник от "Атака" преби охранители на Боровец    
Новини
Общинският съветник от "Атака" и президент на "Рилски спортист" Юрий Галев и компанията му снощи пребили двама души от охраната на лифта на Боровец, защото не пускали сина на Галев да се качи без билет.


Полицията в Самоков издирва Галев старши, за да го задържи, съобщи bTV. Побоят е станал малко след 18 часа  в събота на пропускателното устройство на лифта Мартинови бараки на Боровец.

"Цялата работа се касае за 17 лева, което е нощната тарифа за каране", каза Добри Александров, ръководител на звено "Лифтконтрол". Видеокамерите са записали как Юрий Галев-младши се опитва да мине пропускателното устройство и да се качи на лифта без билет или карта. Записали са и как бащата Галев и компанията му пристигат и нападат охранителите.

Битите момчета са в болницата в Самоков и са подали жалби за побоя. "От побоя имам синини по лицето, травми по главата, нанесени щети и тук едното ребро ме наболява, но не е нещо счупено, това е нанесеното. Снощи дойде баща му с човека, първо нападнаха Ванката, разби пропусното, нападна моя колега и аз скочих да ги разтървавам, налагаха ни, аз се отбранявах и се предпазих, впоследствие разбрах от колегите, че бил Юрий Галев", разказа Христо Маринов.

По думите на другия бит охранител Атанас Стефанов Юрий Галев-младши е поискал да му бъде отворен служебния вход, защото не искал да си купи билет. След получения отказ се обадил на баща си и върху охранителите налетели пет-шест души.

От полицията в Самоков издирват Галев старши заради побоя, търсили са го и в родното му село, но не обясниха защо снощи не са го задържали. Футболният бос не отговаря на мобилния си телефон.

Това не е първият побой в биографията  на Юрий Галев. Един от най-популярните му "подвизи" е през 1995 година, когато влиза в бара на хотел Рила и открива безразборна стрелба с "Калашников". Тогава полицията събира 156 гилзи от пода. Оправдан е, защото автоматът бил играчка.

По-късно министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов съобщи, че е разпоредил на главния секретар на МВР Калин Георгиев да предприеме всички необходими действия по случая. От утре започва комплексна проверка на дейността на РПУ – Самоков не само във връзка с последния инцидент, но и с цялостната работа на полицейското управление, предаде Фокус.
Синът на Юрий Галев вече е задържан, предприети са необходимите действия заедно с прокуратурата, за да бъде задържан самият Юрий Галев, каза министърът. dir.bg
 


Сходни връзки

НЕДОСЕГАЕМИТЕ: Футболен бос и общински съветник от "Атака" преби охранители на Боровец | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НЕДОСЕГАЕМИТЕ: Футболен бос и общински съветник от "Атака" преби охранители на Боровец
Автор: Anonymous да 2010-02-01 @ 09:17 EET
Абе до кога ще търпим това безобразие.Тоя трябва да отрепе някой че тогава да си получи заслуженото наказание.
НЕДОСЕГАЕМИТЕ: Футболен бос и общински съветник от "Атака" преби охранители на Боровец
Автор: Anonymous да 2010-02-06 @ 13:52 EET
ami da dokato ima takiva  i se izplazvat vinagi ot recete na policiqta naschite deca na obiknovennite hora mnogo sche lejat iz zatvorite toq s cql avtomat igrachka uj bila garmql a momchetata sas nqkakvo jelqzio za vtorichni surovini  i koi znae otkade sa go vzeli  sche gi sadqt

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди