изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:50 EEST
ПРЕВОЗВАЧИ ИСКАТ ОБЩИНСКА АВТОГАРА    
НовиниИскане за създаване на общинска автогара са отправили до постоянната комисия по транспорт, инфраструктура и екология към Общинския съвет и към кметството превозвачи от града, съобщи председателят на комисията Ангел Табаков.


Те алармират, че собственикът на сегашната автогара "Пътнически превози" ООД е вдигнал таксите за ползване на автогарата и те са станали непосилни за превозвачите. Затова настояват за среща с кмета, с цел да се предприемат действия за създаване на общинска автогара в града. Кметът Детелина Николова каза, че е готова за такава среща с превозвачите, за да се търси решение на проблема. Според нея, могат да се предложат терени, върху които да се развие подобна услуга.
А. Табаков съобщи, че в комисията е постъпила жалба от живеещи в блок "Свобода" - за шума, който създават автобусите по линията Добрич - София - Добрич, които тръгват от паркинга на площад "Свобода". Според живеещите в района, автобусите се почистват и ремонтират там в късните часове на денонощието.


 


Сходни връзки

ПРЕВОЗВАЧИ ИСКАТ ОБЩИНСКА АВТОГАРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди