изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:07 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалите три денонощия  на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани четири   криминални престъпления.

 

            -На 29 януари 2010 г. в РУ на МВР Генерал Тошево е получено съобщение за това, че неизвестен извършител е проникнал в частен дом в с.Спасово, собственост на английски граждани и е извършил кражба на ДВД-видео и бутилирано вино.

      -На 31 януари 2010 г. неизвестен извършител е проникнал във вила, намираща се в с.Батово и е извършил кражба на LSD телевизор.

      По случаите са образувани досъдебни производства.

      -На 29 януари 2010 г. в РУ на МВР 01 Добрич е получено съобщение затова, че неизвестно лице е счупило стъклата на заведение и цех за закуски, намиращи се по ул.”Дунав” гр.Добрич. След предприетите незабавни действия от страна на служителите е установен и задържан извършителя- 29 годишния А.И.

През трите денонощия са възникнали едно  пътно-транспортно произшествие с  ранен гражданин и четири ПТП с материални щети.   

            -На 31 януари в гр.Каварна от полицейски автопатрул е спрян л.а. “Пежо”, управляван от 21 годишния Т.Г. от гр.Варна. При последвалата проверка за алкохол, техническото средство е отчело  1,46 промила алкохолна котнцентрация. Водачът е задържан за срок от 24 часа и е образувано досъдебно производство.

 Служителите от звено “Пожарна безопасност и спасяване” в областта са участвали в гасенето на пет пожара, от които два с нанесени материални загуби. Оказани са и четири технически помощи.

-На 29 януари т.г. в 05.30 часа е възникнал пожар в частен дом в гр.Балчик. Причината за пожара е късо съединение в ел. одеяло. В резултат на пожара е унищожено одеялото, а е спасен апартамента.

-На 01 февруари в 02.48 часа по ул. “Странджа” гр.Добрич е възникнал пожар  в  л.а. “Опел Корса” с добричка регистрация. Унищожени са купето, двигателя и гумите на автомобила. Причините за пожара  се изясняват. 

01 февруари 2010 г.                                          ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-02-01 @ 14:53 EET
koi li sche e podpalil opela  momchetata pone sega sa vatre i zascho sluochiq se izqsnqva  osche  ili dokato natopqt nqkoi drug ami te prestapleniqta ne sa spreli  vaobsche dori i kogato naschite sa vatre ili sa stanali prizraci  ami ako nqkoi im podschuschne nqke ime kato momchetata moje  i da si pokajat kadarnostta da go zalovqt  ama te sa nekadarni  bez chujda pomisch da hvanat nqkoi

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.29 секунди