изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:51 EET
Атакуваха с коктейл „Молотов” телевизия „Скат”    
Новини
Централният офис на телевизия „Скат” в комплекс „Зорница” в Бургас е бил нападнат с коктейл „Молотов”.


Нападението станало десет минути преди 2.00 часа тази сутрин. "Възпламенителната течност е била по фасадата на сградата, вследствие на което са изгорели климатик и щори. Присъстващите в нощна смяна служители са успели да угасят пожара и веднага са уведомили полицията", разказа пред  „Фокус”   изпълнителният директор на телевизията Валери Симеонов.

Още през нощта е извършен първият оглед. Днес се очаква да се продължи разследването.

"Кръгът на евентуалните заподозрени е толкова широк, че не бих се ангажирал кой е. Телевизия „Скат” е объркала сметките на прекалено много пишман политици и далавераджии", каза още Симеонов.

Специално с телевизия „Скат” това не е първият инцидент. Преди две години имаше случай на запалени техни автомобили. Тогава не се стигна до извършителите на престъплението. Това каза Милен Димитров директор на Областната дирекция на полицията в Бургас във връзка с нападението срещу телевизията.

„Нищо особено не се е случило. Бутилка със запалителна течност е била хвърлена по прозореца, но не е успяла да го счупи. Течността се разлива по прозореца – запалва се и изгасва. Образувано е досъдебно производство. Направен е оглед, работим и предстои днес в светлата част да направим допълнителен оглед. Ще се вземат записи от видеокамерите и ще се предприемат всички стандартни действия, които така или иначе предприемаме”, заяви Димитров. dir.bg
 


Сходни връзки

Атакуваха с коктейл „Молотов” телевизия „Скат” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди