изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:25 EEST
ОСВЕТИХА КМЕТСТВОТО В РОГАЧЕВО    
НовиниВчера бе осветена сградата на новото кметство в село Рогачево, съобщиха от община Балчик. Новата сграда има близо 200 кв.м разгърната площ и е разположена на два етажа. Строителството е започнато през миналата година и струва на общинския бюджет 200 000 лева.


Кметът на балчишкото село Кирил Мирчев е поздравил присъстващите на церемонията, сред които депутатът Светомир Михайлов, повечето общински съветници и кметове на населени места в региона и благодари за съдействието, което е получил по време на строежа на сградата. Преди да пререже лентата кметът на общината Николай Ангелов заяви, че на Рогачево му прилича да има такова съвременно кметство, което да съответства на нивото на административно обслужване в цялата община.
В селото живеят постоянно 250 жители, сред които има и граждани на Европейския съюз, но през лятото броят на живущите в региона нараства на 2000. По думите на кмета Кирил Мирчев хората са привлечени от чудесния климат, близостта на морето и отдалечеността от градската среда.
 


Сходни връзки

ОСВЕТИХА КМЕТСТВОТО В РОГАЧЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди