изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 11:11 EEST
Мисис България си увеличи бюста...при психолог    
Новини Мисис България 2008” Ралица Тодорова, която украси последния брой на “Плейбой” с естествения си бюст, е увеличила обиколката му с 3 см чрез... посещения при психолог! При него пък Павлина Ангелова, която стана “Супермодел на България 2008”, е намалила талията си.

Проучване на “Труд” разкри, че “психопластичният хирург” се нарича Юри Синенко и от няколко години работи в България. “ Започнах като преподавател по системата на Норбеков. Но включих и съвременните достижения на психофизиката в работата си”, поясни Синенко и добави: “ Ако искаме да променим живота си, трябва да започнем не от външните обстоятелства, а от себе си. Смятам, че моята система е добре балансирана. Когато правиш гозба, взимаш съставки и ако те са в добро съотношение, излиза вкусно блюдо. Не аз съм увеличил бюста на Ралица и намалил талията на Павлина. Те сами си го направиха! Моите курсисти бързо постигат козметичен ефект. Но нека правим разлика между корекция на фигурата и намаляване на теглото. За отслабване имам тренировъчен курс “Стоп на затлъстяването” с други психофизически упражнения. Те не са сложни и при мотивация могат да увеличат обиколката на бицепса, да намалят на бедрата

Image

... Но след като свърши 6-дневният курс при мен, трябва да се правят у дома. Отнемат по 10-15 минутки. И понеже клетките имат краткотрайна памет, не е нужно да тренирате всеки ден, а на 48 часа. За 40 дни ефектът ще е дълготраен.

Дори при увеличаване на гръдната обиколка се опирам на теорията на Иван Павлов за условния рефлекс. За изработването му са необходими 40 дни. Това е магическо число - и за периода след раждането, и за след смъртта. А за стабилизация на психоемоционалното състояние разработих специални мимически гимнастики. Децата много ги харесват. викат им психомаймунски”, разкри тайните си пред “Труд” Юри Синенко.

Магдалена Гигова, "Труд" / http://vip-bg.info

 

УЧЕНИЧКАТА СВЕТЛАНА ДИНКОВА СТАНА "МИС ЕСТЕСТВЕН БЮСТ"

Мисис България Свят 2008 Ралица Тодорова украси "Плейбой"

 


Сходни връзки

Мисис България си увеличи бюста...при психолог | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди