изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:09 EEST
ВСИЧКО ОКОЛО УБИЙСТВОТО НА СЕСТРАТА НА ИЛИЯ ПАВЛОВ И СИНА И В САЩ    
Новини
Сестрата на Илия Павлов - 41-годишната Славка Найденова и нейният 8-годишен син Пол Уилсън са намерени мъртви в дома им в Дейл сити (щата Вирджиния) в САЩ. Според американски електронни издания телата на двамата са били открити малко след 11 ч. местно време в понеделник от съпруга на Найденова - Лестър и негов приятел.
 


Сестрата на Илия Павлов убита по семейни причини
 
Убиха сестрата на Илия Павлов и сина й в дома им във Вирджиния
По обвинение за двойното убийство е задържана 47-годишна жена от Арлингтън, разследването по случая продължава

Сестрата на създателя на “Мултигруп” Илия Павлов и сина й бяха открити убити в САЩ. Полицията в окръг Принц Уилям, щата Вирджиния, продължава да разследва двойното убийство, съобщи БГНЕС.

Телата на 41-годишната Славка Найденова (Slavka P. Naydenova) и 8-годишния й син Пол Уилсън (Paul A. Wilson) бяха открити в дома им на ул. 4501 Hanover Court в Дейл Сити малко след 23,00 ч. вечерта в понеделник местно време (6,00 ч. българско време вчера сутрин) от нейния съпруг Лестър Уилсън и семеен приятел, съобщава местното издание Inside NOVA.

Във вторник обвинения за двойното убийство са повдигнати на 47-годишната Наталия Уилсън от Арлингтън. Не се уточнява, дали обвиняемата има роднинска връзка със семейство Уилсън. Според предварителната версия на следствието, убийството вероятно е предварително планирано, като мотивите остават неизвестни. Видеорепортажи за убийството представя местната телевизия WUSA9.

Съпругът на Найденова, който е открил труповете изглежда извън подозрение. Полицията съобщи, че няма признаци за влизане с взлом в дома, закупен от Славка Найденова през 2000 г. Според американските медии тя е собственик на жилището, но не е ясно дали това е бил постоянният й адрес.

Съседите на убитата разказват, че рядко са виждали жената и детето да излизат, но определят бащата Лестър като приятен човек. Той работел в строителството и се хващал на каквато му попадне работа.

Найденова притежавала няколко недвижими имота и плащала ипотеките им, като ги отдавала под наем на имигранти, твърди Inside NOVA. Синът Пол Уилсън е учил във втори клас в традиционното училище "Mary G. Porter" в Уудбридж.

Самият Илия Павлов бе убит от снайперист на 7 март 2003 г. пред входа на централата на “Ем Джи Корпорация” в София. Той бе ликвидиран с един-единствен куршум в сърцето. 43-годишният “силов” бизнесмен обичаше да повтаря, че “държавата, това сме ние. И всичко полезно за нас, е полезно и за държавата”.

http://www.bgfactor.orgБащата на Илия Павлов научава от журналисти, че и дъщеря му е убита

София /КРОСС/ Бащата на Илия Павлов – Павел Найденов, не знаеше, че и  дъщеря му Славка е била убита в  Америка почти едно денонощие  след инцидента. Той научи за съобщението в американските агенции от НОВИНИТЕ на PRO.BG рано тази сутрин и остана шокиран от новината.
„Не зная!... Хубава работа!... О, Боже мой, какво ще правим сега… Не знам какво чудо е това”, бяха думите на Павел Найденов.
„Нищо не знам, нищо не мога да кажа. Ще чакаме резултат, ще видим”, каза бащата на Славка Найденова, който се опитваше да разбере повече за новината от САЩ. Той не можеше да си представи каква би могла да е причината за инцидента в дома на дъщеря му. Той се чул последно с нея преди 3-4 дни по телефона. Преди дни пък жена, която живее с нея в САЩ му донесла снимки на внука му, който тръгнал на училище. Тя му казала че е добре, не е споменавала да има някакви проблеми или да се чувства заплашена.„Тя не участва в никакви фирми”, допълни той и се зачуди дали семеен скандал не е довел до този край. Според него дъщеря му не е имала и финансови проблеми. „Плаща си кредита, живее както всички там”, допълни Павел Найденов.
Сестрата на Илия Павлов - 41-годишната Славка Найденова и нейният 8-годишен син Пол Уилсън бяха намерени мъртви в дома им в Дейл сити (щата Вирджиния) в САЩ. Според американски електронни издания телата на двамата са били открити малко след 11 ч. местно време в понеделник от съпруга на Найденова - Лестър и негов приятел.
Убиха сестрата на Илия Павлов
41-годишната Славка Найденова (по неофициална информация – сестра на Илия Павлов) и нейният 8-годишен син Пол Уилсън са убити в дома им в Дейл сити (Вирджиния) в САЩ.
Засега полицията в Дейл сити не уточнява начина, по който са убити жената и детето.
Няма никакви признаци за насилствено влизане в дома на Найденова.
Полицейски източници твърдят, че съпругът на Найденова не е сред заподозрените за убийството.
Разследващите коментират, че това двойно убийство едва ли е случайно.
По неофициална информация Славка Найденова е притежавала няколко имота в района.
Тя е давала под наем стаи за имигранти и по този начин е изплащала ипотеките на имотите.
Съпругът на Найденова е открил мъртвите тела в къщата.
В местните медии се появи и следната версия: Филип, съпругът на Славка, е помолил техен семеен приятел бързо да го откара до вкъщи.
Филип бил обезпокоен, тъй като Славка му съобщила, че е пуснала непознат в къщата.
Непознатият казал на жената, че иска да използва тоалетната.
Сестрата на Илия Павлов някога е била специалист по озеленяване.
По неофициална информация тя е живеела в САЩ от над 10 години.
Източник: Dnes.bg
Убийството на Славка Найденова и сина й не е случайно, според местния прокурор
„Случаят още се разследва, но не изглежда убийството да е случайно”. Това казва пред местния сайт Inside NOVA окръжният прокурорът Пол Еберт по повод убийството на сестрата на Илия Павлов 41-годишната Славка Найденова и 8-годишният й син Пол Уилсън.
Те бяха намерени мъртви в дома си в Дейл сити, Принс Уилям каунти, щата Вирджиния от съпруга на Найденова и баща на Пол - Лестър Уилсън.

Според полицията в апартамента няма следи от взлом, което означава, че жертвите са познавали убиеца. 47-годишната Наталия Уилсън е обвинена в престъплението. Не се съобщава дали тя е роднина на Пол и баща му. Тя обаче е познавала Славка и сина й, установили ченгетата. Засига те не подозират Лестър Уилсън в съучастие.

Съседите разказват, че цяла нощ полицейски коли са обикаляли квартала.

Пол е бил ученик във втори клас в училището „Мери Г. Портър. Говорителят на школото казва, че за съучениците му е осигурен психолог и всички продители са уведомени с писма.

Апартаментът, в който е станало убийството е купен от Славка Найденова през 2000 г., според регистрите тя продължава да е негов собственик. Сестрата на Илия Павлов притежавала още няколко имота в района и плащала ипотеките си, отдавайки стаи под наем на емигранти.

Съседите казват, че рядко срещали жената и детето. Бащата Лестър бил хубав човек, хващал се с временна работа тук-там, занимавал се и с недвижими имоти.

Полицай пази пред блока, където е станало убийството. Зад него има игрище, покрито със сняг, завършва сайтът./БЛИЦ
Убиха сестрата на Илия Павлов и 8-годишния й син
Сестрата на Илия Павлов - 41-годишната Славка Найденова и нейният 8-годишен син Пол Уилсън са намерени мъртви в дома им в Дейл сити (щата Вирджиния) в САЩ. Според американски електронни издания телата на двамата са били открити малко след 11 ч. местно време в понеделник от съпруга на Найденова - Лестър и негов приятел.
Полицията води разследване за убийството, но до момента няма задържани или заподозрени. Не е ясно и как точно е настъпила смъртта. Според полицаите няма признаци на влизане с взлом в къщата, собственост на Славка Найденова. Съседите разказват, че са виждали жената и детето да излизат рядко, но описват мъжа като приятен човек. Лестър Уилсън се хващал да работи, каквото му попадне, занимавал се и със строителство.

Засега полицията в Дейл сити не уточнява начина, по който са убити жената и детето. Нямало никакви признаци за насилствено влизане в дома на Найденова.

Към 6 часа българско време в сряда местно издание съобщи, че е арестувана заподозряна за убийството - 47-годишната Наталия Уилсън от Арлингтън. Тя е познавала сестрата на Илия Павлов и 8-годишния Пол.
По неофициална информация Славка Найденова е притежавала няколко имота в района.

Сестрата на Илия Павлов някога е била специалист по озеленяване. По неофициална информация тя е живеела в САЩ от над 10 години.

Павлов е основател на "Мултигруп" и бе застрелян на 7 март 2003 г. в София  пред входа на централата на „Ем Джи корпорация" в сърцето с един куршум. Тогава той беше на 43 години. /БЛИЦ
На снимката: Дарина и Илия Павлови
Убиха сестрата на Илия Павлов и сина й - всичко за трагедията
Сестрата на създателя на "Мултигруп" Илия Павлов и сина й бяха открити убити в САЩ. Полицията на Принц Уилям Каунти, щата Вирджиния, започна разследване на двойното

Телата на 41-годишната Славка Найденова и 8-годишния й син Пол Уилсън бяха открити в дома им в Дейл Сити малко след 23 часа в понеделник местно време от нейния втори съпруг, съобщава "Вашингтон Екзаминър".

Според сайта Inside Nova, цитиран от БГНЕС, убийството очевидно е планирано. „Случаят все още се разглежда, но изглежда планирано убийство“, съобщава Пол Ебърт от местната прокуратура. Той отказва да даде подробности по случая. Съпругът на Найденова, който е открил телата изглежда извън подозрение.

Междувременно от полицията съобщиха, че една жена е задържана по подозрение за убийството на Славка Найденова. 47-годишната Наталия Уилсън беше обвинена за двете убийства в деня, след като Найденова и синът й бяха открити мъртви. Полицията смята, че Наталия Уилсън е познавала жертвите и е задържана без гаранция, съобщи Inside Nova. Не е ясно дали Уилсън има роднинска връзка с 8-годишния син на Найденова. Полицията съобщи, че няма признаци за влизане с взлом в дома, закупен от Славка Найденова през 2000-а година. Според американските медии тя е собственик на жилището, но не е ясно дали това е бил постоянният й адрес.

Съседите на убитата разказват, че рядко са виждали жената и детето да излизат, но определят бащата Лестър като приятен човек. Той работел в строителството и се хващал на каквато му попадне работа. Найденова притежавала няколко недвижими имота и плащала ипотеките им, като ги отдавала под наем на имигранти, твърди Inside Nova. Синът Пол Уилсън е учил във втори клас в училище "Mary G. Porter" в Уудбридж. Говорител на училището посочи, че кризисни съветници са вдигнати на крак и писмото с информация за инцидента е било изпратено на родителите.

„Изразяваме най-дълбоките си съчувствия на семейството и приятелите на Пол Уилсън и майка му, г-жа Славка Найденова“, заяви управителят на училището Дарси Уайтхед. Съседи разказаха, че са чули изстрели в къщата на Найденови.

В София бащата на убитата - Павел Найденовq каза, че тази нощ е бил информиран за появилата се информация в медиите за трагичния инцидент.

Самият Илия Павлов бе убит с един куршум в сърцето от снайперист на 7 март 2003 г. пред входа на централата на „Ем Джи корпорация“ в София. И досега убийството остава неразкрито.

Заместник-министърът на външните работи Марин Райков потвърди информацията за убийството на Славка Найденова и 8-годишният й син Пол Уилсън. Райков обясни, че информацията за убийството е от посолството, което е било осведомено за инцидента от „наш сънародник, който е използван от американските власти при процедурите по установяване на фактите, тъй като той е бил преводач”, предаде "Фокус". dir.bg

Защо “Кеворк изкука, а Дарина Павлова уби Илия”

Бащата на Илия Павлов - Павел Найденов: Снаха ми Дарина е циганка!

Ексшефът на националната полиция ген. Васил Василев: Знаем кои са убийците на Фатик

Дарина Павлова загуби 350 милиона

ЯВОР ДАЧКОВ:ИЛИЯ ПАВЛОВ ПЛАЩАШЕ ДИРЕКТНО НА СЛАВИ ТРИФОНОВ. ПОНЯКОГА С КОКАИН

Малък Тошко и татко му си менкали Дарина на Илия Павлов

Жени Калканджиева призна за Илия Павлов

СВАТБИТЕ И РАЗВОДИТЕ НА МУЛТИ-ИЛИЕВИ

Раздаваха ли се “червени милиони” в куфарчета?

 


Сходни връзки

ВСИЧКО ОКОЛО УБИЙСТВОТО НА СЕСТРАТА НА ИЛИЯ ПАВЛОВ И СИНА И В САЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди