изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:36 EEST
38-ГОДИШЕН ПОЛИЦАЙ ОТ ШАБЛА СЕ САМОУБИ, ОСТАВИЛ Е ПРЕДСМЪРТНО ПИСМО    
Ред и сигурностНа 03.02.2010 г., около 00.30 часа, от близки е намерен трупа на 38 годишния Д. Т. - служител от РУ на МВР Шабла. Трупът е открит в помещение, намиращо се в двора на дома му в гр.Шабла, с огнестрелна рана на главата. При огледа на местопроизшествието са открити оръжието, с което се е самоубил служителят- служебен пистолет "Макаров" и оставено предсмъртно писмо. При първоначалните процесуално-следствени действия не са открити улики за насилие. Образувано е следствено дело.

На 02 февруари 2010 г. във Второ РУ на МВР Добрич е получено съобщение затова, че неизвестен извършител е проникнал в частен дом в с.Одърци, общ.Добричка и е извършил кражба на "В и К" части. Образувано е досъдебно производство.
    
През денонощието няма пътно-транспортни произшестви.я
  
 Служителите от звено "Пожарна безопасност и спасяване" в областта са участвали в гасенето на 1 пожар с нанесени материални загуби. Оказани са и две технически помощи.
-На 02 февруари т.г. в 14.33 часа е възникнал пожар в частен дом в жк "Дружба", гр.Добрич. Причината за пожара е неправилно включена готварска печка. В резултат на пожара са унищожени готварска печка и аспиратор, а е спасен апартамента.
3 февруари 2010 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

38-ГОДИШЕН ПОЛИЦАЙ ОТ ШАБЛА СЕ САМОУБИ, ОСТАВИЛ Е ПРЕДСМЪРТНО ПИСМО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди