изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:01 EEST
Струваше си цялата кал, която се изля отгоре ми    
Европейски съюз Кристалина Георгиева се представи изключително убедително. България ще може да се гордее с комисар в топ 10 в следващите години. Георгиева показа много добро познаване на материята, комуникационни умения, владеене на аудиторията, позитивизъм – това каза минути след изслушването на Кристалина Георгиева Антония Първанова.

"Ако цената на това да имаме такъв комисар за следващите пет години, беше цялата кал, която се изля отгоре ми – струваше си, мога да го преглътна", допълни тя.

"Всички изпитахме гордост от поздравленията на колеги евродепутати от всички страни днес", каза Антония Първанова. По думите й Георгиева е показала много добро познаване на материята, комуникационни умения, владеене на аудиторията, позитивизъм.

"Успя да се справи с тежки въпроси като – баланса между участието на военни сили и цивилни сили в хуманитарната помощ, кризата в Ивицата Газа. Тези въпроси бяха зададени до осем пъти, за да се убедят евродепутатите, че тя има проевропейско мислене, а не – мислене в проамерикански стил, които съществено се различават в тези два конкретни казуса", допълни Първанова.

"Аз съм абсолютно сигурна, че този наш комисар ще бъде проактивен, той ще бъде един от лидерите в европейската политика не само по отношение на хуманитарната помощ в това портфолио. Личи си, че Кристалина Георгиева има един по-глобален поглед и много по-зрял. Това във всички случаи ще допринесе за много по-добър имидж на България", смята тя.

"Депутатите един след друг изразяваха удовлетворение от отговорите, които получаваха, за разлика от предишния път, когато изразяваха неудовлетворение и се налагаше да ги задават отново и отново. Но не искам да се връщам към тогава, защото само мисълта за сравнение между двете изслушвания накърнява удовлетворението от днешното изслушване, когато успяхме да покажем какво българите можем и имаме. Как един умен, интелигентен и добър професионалист, може да се превърне във флагман на националната кауза, а не – да възприема себе си като национална кауза. Тук беше огромната разлика и аз съм наистина много щастлива, че успяхме да докажем, че България може и българите могат" – каза Антония Първанова.

actualno.com

 


Сходни връзки

Струваше си цялата кал, която се изля отгоре ми | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди