изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:48 EET
Уволниха шеф от областната администрация във Варна    
Новини
Заради конфликт на интереси ще бъде уволнен началникът на дирекция "Държавна собственост" в областната администрация във Варна Иван Добрев. Това съобщи областният управител на крайморския град Данчо Симеонов, цитиран от БТА. За случая ще бъде сезирана и прокуратурата.


Симеонов каза, че при назначаването си на поста Добрев е декларирал, че няма участия в търговски дружества. Година преди това е бил управител на фирма в града. Продал е своя дял от дружеството на Николай Добрев.

През миналата година началникът на дирекцията е възложил три случая за изменение на кадастрални карти за различни имоти, които после са били продадени или заменени. И в трите случая изпълнител е фирмата, която е управлявал.

Областният управител съобщи още, че е получил информация от прокуратурата за образувани две дела по негови преписки. Сигналите са за извършени ремонти от бившето ръководство на администрацията. dir.bg
 


Сходни връзки

Уволниха шеф от областната администрация във Варна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди