изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:06 EEST
РАБОТИЛНИЦА ЗА ТАЛАНТИ    
Култура Възпитаниците на вокална студия "Мастер" печелят сърцата на публиката с атрактивното си излъчване на сцената - съчетание от талант, артистичност и слънчеви усмивки

Децата на студията са като цветя - неусетно порастват, променят се, учат се на изкуство. От 4-годишните мъничета, които тепърва започват да пеят, но пък са безкрайно сладки в старанието си, стават тийнейджъри с невероятно сценично присъствие, с притесненията и вълненията на големите артисти. Това споделя с обич и гордост Стефка Василева. Тя и колежката й Милена Пеева влагат много професионализъм и енергия, за да приобщят своите възпитаници към красотата на песента и да ги превърнат в завършени изпълнители.
Фактите сами говорят за това, че вокална студия "Мастер" е истинска работилница за таланти. Нека припомним, че възпитаници на школата са Кремена, Валя и Гергана, които изумиха цяла България със своя талант при участието си в Мюзик Айдъл. Преслава Пейчева, която стана известна също от първото издание на шоуто, а понастоящем е част от група "Те", е първата ученичка на Милена Пеева.
Понастоящем двете вокални педагожки работят с около 40 деца на възраст от 4 до 18 години. Сформирани са две вокални групи - "Звездите на Мастер" и "Цветя", а така също трио "Мастер" и квинтет "Мастер". Нашите деца са страшно талантливи, споделя още Стефка Василева. В репертоара им влизат песни на няколко езика - български, руски, английски, немски, гръцки, македонски, испански, италиански и иврит. При своите участия талантите завладяват публиката със сценичното си присъствие и широките усмивки, които не слизат от лицата им. Тоалетите също са на ниво и се шият от фирма "Краси - МС" ЕООД. Студията реализира своите записи в студио "Кобаяши" с оператор Георги Георгиев. 
Международно участие предстои през тази година за квинтет "Мастер", но подробностите все още се пазят в тайна. Гласовитите тийнейджъри наскоро реализирали ефектна фотосесия, а към тях проявяват интерес звукозаписни компании и продуцентски къщи. През 2009 г. талантите на студията участваха и спечелиха призови отличия на конкурси в Кубрат, Варна, Сливен, а така също в Румъния, припомни Стефка Василева. Тази неделя предстои продукция на големите ученици от студията - те ще пеят в пиано-бар "Плиска" в акомпанимент на пиано. През март 35 таланти от ВС "Мастер" ще завладеят сцената на конкурса "Сезони" в Бургас.
Нашата работа е тясно свързана и с родителите и много бих искала да им благодаря, заяви още Стефка Василева и добави: "Те са изключително отговорни и сериозни и страшно ни помагат".

 


Сходни връзки

РАБОТИЛНИЦА ЗА ТАЛАНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди