изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:32 EET
Сидеров завежда искове срещу ”Луфтханза”    
НовиниПопаднахме в ситуация, в която като казахме България и че сме българи, към нас се отнесоха пренебрежително, заяви Волен Сидеров по повод ареста му снощи на летището във Франкфурт.

„Реагираха, как да кажа - с ехидни усмивки, което лично мен ме засегна и им направих една така, по-остра, забележка, че не трябва така да се отнасят. Оттам нататък те решиха, че трябва да изясняват кой съм, защо правя такива забележки и се държаха според мен, доста извън правомощията които имат".
Ще подготвя някои искове към авиокомпанията, защото тяхното поведение в никакъв случай не се покрива с цивилизовано поведение на европейска авиокомпания", обяви Сидеров.

Това разказа лидерът на „Атака” Волен Сидеров пред БНТ по повод вчерашния инцидент. Сидеров бе арестуван от германската полиция на международното летище във Франкфурт за непристойно поведение в самолета. След като показал дипломатическия си паспорт обаче, той бил освободен. Сидеров е пътувал от София до Франкфурт с полет на „Луфтханза” и е бил задържан след слизането от самолета.

Първоначално Сидеров отрече да е бил задържан и заяви, че случаят е "някаква инсинуация и интрига". По-късно от пресцентъра на "Атака" предупредиха, че ще съдят всеки един и всяка медия, които публикуват и разпространяват неверните данни.

Информацията за ареста на лидера на "Атака" обаче бе потвърдена от говорителя на МВнР Драговест Горанов. По думите му, Сидеров е направил скандал на борда на самолет на авиокомпания "Луфтханза" и явно екипажът се е свързал със съответните служби за сигурност.

Според представител на компанията „Луфтханза", в случая е ставало въпрос за пътник с неадекватно поведение.
dir.bg

Волен Сидеров задържан за кратко в Германия

 


Сходни връзки

Сидеров завежда искове срещу ”Луфтханза” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди