изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:06 EEST
Миниатюрни живи кактуси в ключодържател – подарък и за мъже    
Любопитно Миниатюрните кактуси са хит в момента. Предлагат се в малки прозрачни контейнерчета, които могат спокойно да се закачат на ключодържател, в колата, на мобилния телефон или където ви хрумне. В първия момент идеята ми се стори крейзи и си казах поредната идиотия и тормоз над живи живини, но на второ четене прозрях, че не е чак толкова малоумна и садистична.

Всъщност стресът за растението не е голям, защото кактусите принципно обичат сух и топъл въздух.

Защо да подарите, например за “Свети Валентин”, кактус на любимия? За да му напомните някои важни неща и за да го тествате дали може да се грижи за тях.

Жените, както и кактусите, обичат светлината и топлината; обичат да бъдат обгрижвани и чакани. Разбира се имат бодли и могат да се защитават успешно с тях. Като награда за дългите усилия обаче могат да цъфнат и да разкрият своите невероятни прелести.

Подарявайки на любимия си малък кактус, можете да го приучите да се грижи за живите неща около себе си. Цената е около 10 лв. за кактус в ключодържател.

Това може и да е първият тест, на който ще го подложите преди да го въведете в зеления оазис на своя дом.
Ако успее да се грижи за едно малко кактусче, то вероятно би могъл да се погрижи добре, както за вас, така и за вашите цветя.
В интерес на истината поддържането на мини кактусчетата е много лесно. Веднъж на 15-20 дни просто трябва да се потапя дъното на контейнерчето в съд с вода за около 30 секунди до 2 минути, в зависимост от това, колко бързо почвата поема водата.

Кактусите, както повечето жени, обичат светлината и е добре да се поставят на добре осветени и топли места. А сега вече е ясно, че не само жените, но и кактусите обичат да бъдат развеждани на различни интересни места.

И това е всичко. Любимият ви може да гледа как кактусчето изпълва своята капсулка и да се радва на прекрасните взаимоотношения, които има с вас. Когато цветето изпълни свободното пространство трябва да се пресади в обикновена саксийка.

А ако стигне до този етап значи, че вашия любим е издържал първия тест и може да го посадите заедно с кактусчето у дома.

http://www.az-jenata.com

 


Сходни връзки

Миниатюрни живи кактуси в ключодържател – подарък и за мъже | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди