изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:37 EEST
Столичната полиция издирва мъж, заподозрян в извършeно тежко криминално престъпление    
Ред и сигурностСлед извършеното на 27 януари тежко криминално престъпление на автобусна спирка на столичната Централна гара, столичните полицаи установиха и разпитаха свидетели.От техните показания бе изготвен рисуван портрет на извършителя.


СДВР очаква гражданите, които разполагат с информация за издирвания,  да сигнализират на тел. 98 20516, 98 20331, 166 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана!

Припомняме, че сигналът за престъплението бе получен  от тел.112, след като на автобусната спирка бе намерен младеж в безпомощно състояние. На мястото на инцидента незабавно бяха изпратени екипи на полицията и “Бърза помощ”. Пострадалият, с огнестрелна рана в главата, бе транспортиран до “Пирогов”, където по-късно почина. Установено бе, че той е 18-годишен, регистриран за кражби. Дежурна оперативна група на СДВР извърши оглед на местопроизшествието, иззети бяха веществени доказателства.

 


Сходни връзки

Столичната полиция издирва мъж, заподозрян в извършeно тежко криминално престъпление | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди