изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:24 EEST
НАЦИОНАЛЕН ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС "ВОДАТА"    
КултураОбщинският младежки център "Захари Стоянов" в Добрич, клубът за екология, самопознание и фантастика "ВОДА" и клуб "Екоравновесие" организират Националния литературен екоконкурс на тема "Водата". Надпреварата е в три раздела - за стихотворение, приказка или разказ, и есе.

Могат да участват деца и юноши на възраст до 18 години. Всеки от тях има право да представи до две литературни произведения, създадени специално за конкурса. Надпреварата е виртуална и явна за всички участници. Най-късно до 31 март на сайта на издателство "Феникс дизайн" (www.fenix-bg.com )  могат да се публикуват творби. Компетентно жури, в състава на което ще участват представители на фондация "Човешката библиотека" и проект "Място за бъдеще", ще оцени творбите. На 22 април - Международния ден на планетата Земя, ще бъдат отчетени резултатите и ще бъдат раздадени  награди. Отличените литературни произведения от първите  издания на конкурса ще бъдат издадени в сборник.
Творбите за конкурса, с обозначени на тях трите имена, възраст (навършени години), училище, адрес, телефон и е-mail за контакти, могат да бъдат изпращани на prikazkata@azviarvam.net.
 


Сходни връзки

НАЦИОНАЛЕН ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС "ВОДАТА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди