изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:43 EEST
ЗАПОЧВА ТУРНИРЪТ "АЛБЕНА КЪП 2010"    
СпортВ контролна среща, проведена вчера във Варна, Добруджа и третодивизионният Сливнишки герой (Сливница) завършиха наравно 1:1.


В този мач треньорският екип на добричкия клуб даде шанс за изява преди всичко на момчета от юношеския състав. "Жълто-зелените" започнаха силно срещата и поведоха в резултата в 23-ата минута, когато Филип Филчев с мощен далечен удар прати топката в мрежата на съперника. При 1:0 за Добруджа завърши първото полувреме. След почивката младите ни футболисти имаха териториално и игрово надмощие, но не можаха да се възползват от създадените голови ситуации. В четвъртата минута на даденото от съдията продължение играчите на Сливнишки герой се възползваха от грешка в нашата отбрана и стигнаха до изравнително попадение.
Утре мъжкият състав на Добруджа ще проведе поредната си контролна среща. На игрището с изкуствена настилка в Каварна избраниците на Валентин Пейчев ще премерят сили със състава на Панайот Волов (Шумен). Мачът ще започне в 14.00 часа.
 


Сходни връзки

ЗАПОЧВА ТУРНИРЪТ "АЛБЕНА КЪП 2010" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди