изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:27 EET
Роди се бебе с 12 пръста на ръцете и краката    
Любопитно В американския град Сан Франциско в болницата "St. Luke's" се роди бебе с 12 функциониращи пръста на ръцете и краката, съобщава dnews.de.

Малкото бебе разполага с по 6 пръста на всеки един от крайниците си и всички те са перфектно развити. На лекарите първоначално след разждането дори не им е направило впечатление, че бебето има по 12 пръста на ръцете и краката си. В последствие акушерите информирали родителите на детето Мириоки Крос и Крис Хъбард, че синът им им е в добро здравословно състояние.

Лекарите от болницата "St. Luke's" не смятат, че при този случай може да говори за телесна деформация, тъй като всичките 12 пръста и на ръцете и на краката на момченцето са напълно здрави и функциониращи. Видео материал на CNN доказва тези твърдения.

И в миналото членове на фамилията Хъбард са се раждали допълнителни пръсти на ръцете и краката, но те не никога не са били така добре развити. "Това е бебе с 12 напълно функциониращи пръста и на ръцете и на краката. Това е голяма радкост. Момчето ще може много добре да може да пипа и работи с всеки един от пръстите си", спдоеля лекар от болницата в Сан Франциско. /БЛИЦ

Индийче, родено с 8 крайника тръгна на училище

5-годишно индийче преплува 35 км в океана

Роди се най-тежкото бебе в света

Мъжът може да стане излишен


 


Сходни връзки

Роди се бебе с 12 пръста на ръцете и краката | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди