изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:21 EET
ХОРОСКОП ЗА 5 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 5 ФЕВРУАРИ


ОВЕН - Възползвайте се от енергията, с която е наситен деня и направете нещо значимо. Покажете доброто си отношение към новостите. Ще бъдете в състояние да промените и живота на други хора.

ТЕЛЕЦ - С интерес ще се отнесете към задача, чиито финансов еквивалент ви прави по - напористи в изпълнението й. Откритостта в поведението ви прави възможно постигането и на други ангажименти.

БЛИЗНАЦИ - Внесете ред в мислите си и подредете по важност приоритетите си. Денят е подходящ и за нови начинания, сред които на първо място ще са онези, които ви подсказва сърцето.

РАК - Занимания и цели, които ви поставят в услуга на другите не са по вашия вкус. Ще се съобразите със себе си и на това ще подчините времето си днес. Близките ви ще поемат грижите по дома.

ЛЪВ - Ще преодолеете вътрешните си затруднения и с добри думи ще насърчите някого в реализацията на идеята му. Някой също ще ви предложи подкрепата си в решаване на ваш проблем.

ДЕВА - Ще се почувствате отлично, ако покажете уважението и подкрепата си към своя партньор и заедно планирате утрешния ден. Това ще заздрави връзката ви и направи щастливи не само вас.

ВЕЗНИ - Покажете се като организатори и доведете до край делата си. С прагматичен подход ще ви бъде по-лесно, без да робувате на несъвършенствата си. Приходите ще са според очакванията ви.

СКОРПИОН - Променените условия и нови изисквания в работата ще ви създадат известно напрежение, но не за дълго. Прагматично ще набележите конкретни стъпки за справяне с трудностите.

СТРЕЛЕЦ - Ако за нещо се чувствате притеснени, го споделете. С общи усилия ще намерите по-бързо решение на проблема. Настроението ви ще се подобри и ще погледнете от по-друг ъгъл на случващото се.

КОЗИРОГ - С повече търпение в отношенията ще ви бъде по-лесно да постигнете целите си. Споделете ги с близките си, може би има още какво да се направи, но заедно, за да ускорите резултатите.

ВОДОЛЕЙ - Ще се заемете с нова задача или проект, които ще подобрят бюджета ви. Подготовка за пътуване ще ви направи по-активни, в грижата ви да не пропуснете част от детайлите по тях.

РИБИ - Не пренебрегвайте личните си ангажименти, въпреки натоварената си програма. Успехи за онези от вас, които се възползват от възможностите си и положат необходимите усилия.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди