изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:03 EEST
ТАКСИМЕТРОВИ ШОФЬОРИ НЕ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ УДОСТОВЕРЕНИЯТА СИ    
ИкономикаВъпреки че негодуват, че няма работа според наблюденията на инспекторите в Автомобилна администрация няма и такива, които да се отказват, сочи статистиката на инспекцията. От началото на годината досега само един таксиметров шофьор си е върнал удостоверението за регистрация за извършване на таксиметрова дейност, показа справка на вестника ни.

Нарушения, в които са уличени проверени водачи на товарни автомобили през първите дни на годината са основно несъответствие в документите за превозваните стоки, сочи още статистиката на инспекторите. Рядко проверяващите са се натъквали на дребни технически неизправности от типа на изгоряла крушка. Масовото впечатление на инспекцията е, че 80 на сто от камионите, които са пътували през областта и са били обект на проверка са в перфектно състояние.
 


Сходни връзки

ТАКСИМЕТРОВИ ШОФЬОРИ НЕ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ УДОСТОВЕРЕНИЯТА СИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ТАКСИМЕТРОВИ ШОФЬОРИ НЕ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ УДОСТОВЕРЕНИЯТА СИ
Автор: Anonymous да 2010-02-05 @ 15:20 EET

А какво друго да започнат да работят ако се откажат-нима в Добрич има работа?Всеки търси начин да оцелее.А тези хора са закупили нови автомобили-парите които изкарват едва ли  покриват разходите.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди