изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:37 EEST
ГАНГСТЕРСКА ВЕНДЕТА: Взривиха поршето на бизнесмен    
Политика
Лек автомобил „Порше" е бил взривен снощи на бул. "Дунав" в Пловдив, потвърдиха от пресцентъра на пловдивската полиция. Повредена е задната част на колата. Инцидентът е станал около 20.30 часа. На място бе оперативна група от полицията и служители на Дирекция "Оперативно-техническа информация".


Според очевидци взривът е бил много силен, предаде Дарик радио. Автомобилът с марка "Порше Карера" е бил на самия булевард. Живеещите в района коментираха, че често колата е била паркирана там. Колата е лизингова, със софийска регистрация.

Няма пострадали. Причините за взрива са в процес на изясняване. Тази сутрин продължава да е отцепено движението по едното платно на бул. „Дунав”. Затворено е платното от кръстовището на ул.”Победа” с бул.”Дунав” до кръстовището на „Карловско шосе” с „Дунав”, съобщи "Фокус".

По информация на Нова телевизия колата е собственост на бизнесмен, близък до Георги Славов-Жоро Главата, който неотдавна беше арестуван заради бой в дискотека с гардове на автомобилния състезател Владимир Арабаджиев. (Виж линка долу)

Взривеният автомобил в Пловдив е бил собственост на млад мъж от село Бяга, което се намира на 35 км от Пловдив, в община Брацигово. Селото има 2000 жители. Напоследък беше известно с това, че в местния футболен клуб беше картотекиран Николай Маринов – Малкия Маргин.

По информация на пловдивския сайт "Под тепето" собственикът на луксозното возило е известен с прякора Гурко. Мъжът бил около 30-годишен, но с посребрени коси, живеел в града от скоро, разказват съседи. Живеел на широко, и бил почитетал на марката "Порше". Предиспортната кола карал мощен тъмно сив всъдеход "Порше Кайен". Според запознати, живее постоянно в София, а под тепетата си наел квартира, за да гастролира от време на време.

Гурко имал цех за плодове в района на Пазарджик и зареждал всички хипермаркети с екзотични плодове. dir.bg
 


Сходни връзки

ГАНГСТЕРСКА ВЕНДЕТА: Взривиха поршето на бизнесмен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди