изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:15 EEST
Сидеров: Няма да ми заповядва русокоса арийка!    
По света
Германската авиокомпания “Луфтханза“ е подала жалба срещу Волен Сидеров за нанесени обиди. Полицията във Франкфурт разследва случая. Точно заради това говорителите на “Луфтханза“ и на полицията във Франкфурт, с които разговаря „Дойче Веле“, нямат право да дават официално информация, назовавайки имената си.


„Дойче Веле“ публикува разказа им. 53-годишният български политик се качил в самолета на германската авиокомпания, пътуващ на 3 февруари следобед от София за Франкфурт. Сидеров отказал да се подчинява на реда в самолета и се държал доста предизвикателно. Стюардесата се опитала да го успокои, но не успяла. С неуспех завършили и опитите на самия пилот. “В такива случаи“, заяви говорител на “Луфтханза“, “ние сме длъжни да уведомим полицията на летището, на което ще кацнем, защото носим отговорност за всички пасажери на борда“.

Още повече, че лидерът на българската партия “Атака“ продължил да буйства по време на целия полет - хвърлял храна в коридора и обиждал персонала, наричайки членовете му “нацисти“ и “антисемити“. Според представителя на “Луфтханза“ Сидеров изкрещял на стюардесата, която го помолила да се държи прилично, следното: “Няма да ми заповядва някаква си русокоса арийка!“ И някои от пасажерите помолили българския политик да се държи както трябва, но техните призиви го разярили още повече.

Заради буйстващия български гост пилотът приземил самолета не на предвидената писта с ръкав до самата сграда, а на странична позиция. Целта била да не се стига до скандали и на самото летище във Франкфурт. Алармираните от екипажа полицаи вече чакали самолета на самата писта и извършили проверка на документите на Сидеров в самия самолет. Лидерът на “Атака“ продължил да сипе ругатни и по адрес на полицаите.

Сидеров е бил пиян. Това потвърдиха говорители на авиокомпания “Луфтханза“ и на полицейския президиум във Франкфурт. Полицаите били принудени да пуснат българския политик заради показания от него дипломатически паспорт.
“Ако този човек не разполагаше с дипломатически паспорт, той щеше да бъде временно арестуван“, заяви говорител на полицейския президиум. В такива случаи преди да пуснат задържаното лице полицаите са длъжни да вземат пръстови отпечатъци, да направят снимки, както и да поискат парична гаранция, тъй като става дума за чужд гражданин. Всичко това било спестено на Волен Сидеров.  dir.bg

Депутати отхвърлиха проект за осъждане на геноцида над българите в Османската империя

Сидеров завежда искове срещу ”Луфтханза”

Волен Сидеров задържан за кратко в Германия

 


Сходни връзки

Сидеров: Няма да ми заповядва русокоса арийка! | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Сидеров: Няма да ми заповядва русокоса арийка!
Автор: Anonymous да 2010-02-05 @ 13:55 EET
Туй е партенка! На този арийците му са кръвни братя. Не сте ли му чели книжлетата?... :-)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди