изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:45 EEST
ХОРОСКОП ЗА 6 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 6 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Случващото се днес ще ви покаже по свой начин какви трябва да бъдат действията ви за напред, за да успявате във всичко. Така, че се вглеждайте и разчитайте знаците.

ТЕЛЕЦ - Неочаквана приятна изненада ви очаква в следобедните часове. Ще имате среща с човек, когото харесвате, но никога не ви е стигала смелост да му го признаете.

БЛИЗНАЦИ -  Все повече ще виждате резултата от работата си по проект и това ще ви зареди с добри очаквания за бъдещето. Очевидно, усилията ви няма да са хвърлени напразно.

ЛЪВ - За професионална подкрепа търсете съвети на хора, които цените. Те ще ви помогнат да поставите липсващия елемент в загадката, за да подредите пасианса си.

РАК - Ще получите интересно предложение, отнасящо се до общи действия с човек, когото харесвате и уважавате. Ако решите да пътувате на дълго разстояние, няма да сбъркате.

ДЕВА - Морална, духовна и сърдечна подкрепа ще получите и от интимния си партньор. Ползвате се с пълното му доверие, за това не си правете експерименти за негова сметка.

ВЕЗНИ - Търсещите професионална изява ще попаднат точно днес на подходящото място в подходящото време. Вярвайте в себе си и в успеха и няма да има невъзможни неща.

СКОРПИОН - Ще вървите нагоре и като компенсация ще приемете заявеното сътрудничество на влиятелни хора. Решение на проблем ще снеме огромен товар от плещите ви.

СТРЕЛЕЦ - Уверено и с оправдано самочувствие ще започнете днешния ден. Позитивното ви излъчване и ведно настроение ще повлияе положително и на околните.

КОЗИРОГ - Популярността ви ще расте и това ще благоприятства финансите ви. Във възможностите ви е да помогнете на близък човек, покажете, че имате сърце за чуждото страдание.

ВОДОЛЕЙ - Отнесете се с повече внимание към назряващ проблем и не допускайте да оставите без решение последствията от него. Други ще се окажат във фокуса на вниманието.

РИБИ - Не оставайте безразлични към желанията на любимия ви човек. Той има нужда от пълната ви подкрепа точно сега. Въпреки тона, някои от вас ще пътуват по служебни дела.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди