изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:47 EEST
Наталия Уилсън си признала за убийството    
По света  Рускинята Наталия Уилсън е обвинена в двойно убийство, след като закла бившата жена на съпруга си и детето им, пише в. "Вашингтон пост" (WashingtonPost.com). Между нея и Славка Найденова не е имало никаква конфронтация до деня на убийството, пише изданието, като цитира представител на полицията.

Пред кореспондента на ИТАР-ТАСС източници, близки до следствието, разказали, че Наталия не отрича вината си, но твърди, че е извършила престъплението в състояние на афект.

Към следствието се присъединили и специалисти от Русия и България. Двойното убийство се разследва от ФБР с помощта на преводачи на руски и български език.

Сестрата на Лестър Уилсън, настоящия мъж на рускинята, твърди, че не познава добре новата съпруга на брат си

Виждала я е само два пъти. "Брат ми е просто потресен. Цялото семейство е в шок", казва Кели Уилсън, по чиито думи Лестър запазил прекрасни отношения с бившата си жена и бил изряден баща.

Разследването е установило, че Наталия Лещенко (по съпруг Уилсън) е родена в град Ставропол и преди да замине за САЩ е живяла в Новоросийск.

Има дъщеря, родена през 1985 г., която също е емигрирала с нея. Изяснява се дали Наталия е пребивавала легално на територията на САЩ, защото тя

няма американско гражданство

Все още се уточняват мотивите за двойното убийство - ревност, заради пари или заради нещо друго, заключава "Вашингтон пост".

ИТАР-ТАСС цитира една от най-близките приятелки на убитата, Росица Пенева, която твърди, че не знае Славка Найденова да е виждала обвинената за двойното убийство.

"Не може да става дума за скандали, напрежение. Славка беше скромен човек с тих и примирен живот", посочва Пенева.

До неотдавна тя била на гости на приятелката си. За месеца, прекаран в САЩ, тя е виждала само Лестър Уилсън, който посещавал сина си веднъж седмично.

Телата на Славка Найденова и 8-годишния й син Пол бяха открити в дома им на 2 февруари. По подозрение, че е извършила убийствата, малко по-късно беше арестувана 47-годишната Наталия Уилсън - настоящата съпруга на бащата на детето. www.vesti.bg

ВСИЧКО ОКОЛО УБИЙСТВОТО НА СЕСТРАТА НА ИЛИЯ ПАВЛОВ И СИНА И В САЩ

 


Сходни връзки

Наталия Уилсън си признала за убийството | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди