изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:41 EET
Градове за свалки    
Любопитно Онези, на които е омръзнала безграничната свобода на ергенския живот, могат да опитат късмета си на някое от местата, за които ще ви разкажем. Можете да срещнете идеалния партньор в живота си докато танцувате танго или докато вечеряте с някой амбициозен политик. Лаундж баровете или пътешествията на круизи в открито море също са места, които не бива да се пренебрегват.

Амстердам

Повеселете се в най-свободомислещия град на Европа. Тук идват много истински мъже и жени, които желаят да се веселят. Марихуаната и проституцията са легални, а забавленията не спират. Когато срещнете своята бъдеща половинка, започнете с разходка по мостовете на града, които са над 1000.

По море

Пътуването с круиз отдавна се счита за спорт за ергени. На борда има самотни жени и мъже, които със сигурност търсят вашата компания. Компании като Carnival и Royal Caribbean създават празнична атмосфера, която ще ви разчувства и ще пожелаете да потърсите с кого да споделите изживяването. Разходките из Карибите, Средиземноморието и брега на Аляска създават особено силна романтична атмосфера, особено ако круиза, на който пътувате, е предназначен специално за самотни пътешественици, търсещи компания.

Буенос Айрес

Аржентинската столица отново е топ дестинация. Няма значение дали отивате на сватбено пътешествие или на лов за забавления. Обиколете клубовете и баровете и потърсете жена, която да превърне мечтите ви в реалност. Дори да знаете само няколко танго движения, те ви дават предимство за следващата ви любовна връзка пред онези, които не знаят нито едно или разчитат само на артистичността си.

Джуно

Според легендите, мъжете в Аляска са два пъти повече от жените. Повечето от тях са свободни по природа и се занимават с лов, риболов и дърводелство, но някои имат сила да се справят с мечка гризли с голи ръце. Жените, на които е омръзнал лъскавият и суетен живот в големите градове, дивите части на Аляска са неустоимо изкушение.

Лас Вегас

Градът на изкушението и порока едва ли може да ви изненада с мотото си, че „каквото се случи във Вегас, остава във Вегас”. Много млади, самотни мъже и жени се събират в този град за да се развеселят и да променят живота си. Те са привлечени не само от хазарта, а и от възможността да срещнат някого. Може би точно на вас ще се случи да се запътите посреднощ към прочутите денонощни църкви на града.

Ню Йорк

Града, който никога не заспива, е стилен и изискан. Космополитният мегаполис има хиляди места и десетки хиляди момичета, които очакват своите партньори. Не е учудващо, че героините от „Сексът и градът” са толкова затруднени. Нощните заведения, ресторантите и баровете ще ви изненадат с приветливостта си.

Маями

Репутацията на Маями не се дължи само на плажовете и бикините. Градът е горещ и в настроение за любов, слънцето и пясъкът идват на помощ, но има и по-изискани възможности. Отидете на уроци по салса и посетете концерт или книжарница. Нощните заведения не затварят врати и са препълнени със знаменитости.

Рим

„Ciao bella” (здравей, хубавице) са думите, които не бива да забравяте. Те ще ви спечелят най-малко усмивка от онези момичета, които заслужават вашата компания. Тъмнокосите къдравелки флиртуват така естествено, както другите европейки пият кафето си рано сутрин. Очарователните закачки, към които ще ви поведат, са незабравимо забавление, особено когато са съчетани с чаша вино на „Пиаца Навона”.

Токио

Зарадвайте се с разходка из екзотичния изток. Токио е усвоил маниерите на Европа и Америка и ще ви посрещне както подобава.
Познавачите знаят, че една обиколка на скъпите хотели ще им предложи най-малко две места за „случайни” срещи – барът и терасите, гледащи над града. Разбира се, никога не е късно да обиколите клубовете и стриптийз баровете – забавлението е гарантирано.

Вашингтон

„Властта е най-забележителният афродизиак”, споделя Хенри Кисинджър. Американската столица е не само впечатляващо културно, а и място, където хората притежават власт и възможности. Използването на тези ресурси зависи обаче на първо място от тяхното въображение и от познанствата, с които разполагат.

Източник www.millionaire.bg

http://www.zadbara.com

Alison Waite 32 Alison Waite

Holley Ann Dorrough 13 Holley Ann Dorrough

 


Сходни връзки

Градове за свалки | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Градове за свалки
Автор: Anonymous да 2010-02-07 @ 12:02 EET
Аз си избрах Буенос Айрес! Аржентинките са тъкмо наш тип жени. Пък и реката е голяма - няма страшно ако ти се наложи да пиеш една студена вода. Не е като в Добрич - да ти натискат главата в гьола докато ти посинеят петите... :-))))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди