изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:29 EEST
Варна: Очаква се усложняване на метеорологичната обстановка в областта    
НовиниВарна. До края на деня валежите от дъжд ще преминат в сняг. Това съобщиха за радио „Фокус” – Варна от Национален институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН - Регионален център Варна. По-късно днес и през утрешния ден се очаква усложняване на метеорологичната обстановка. До 11.00 часа днес измереното количеството на валежите от дъжд във Варна бяха 11 л/кв.м.

 Според метеоролозите тези стойности ще се увеличат значително. През сутрешните часове на утрешния ден преваляванията над Североизточната част ще бъдат от сняг. Температурите ще се понижат и на места има вероятност за образуване на поледици. От ОКИЦ на „Гражданска защита” – Варна коментираха, че са в готовност за реагиране при усложняване на ситуацията. Дежурният служител информира, че поради обилния дъжд и очакваното застудяване са направени предупредителни обаждания към общините от Североизточния регион – Ветрино, Суворово и Вълчи дол, тъй като това са населените места, които най-често отразяват негативите от влошени метеорологични условия.
Нина РУСКОВА
 


Сходни връзки

Варна: Очаква се усложняване на метеорологичната обстановка в областта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди