изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:31 EEST
НИМХ: Най-значителни валежи са паднали днес в Източна България    
ВреметоСофия. Най-значителни валежи са паднали днес в Източна България. Това съобщиха за Агенция “Фокус” от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при Българската академия на науките (БАН).


Сняг е превалявал в по-голямата част от страната, а дъжд – в Източна и Югоизточна България. По Черноморието валежите днес са били от дъжд, а на повечето места у нас валежите от дъжд и сняг са се редували. В Шумен – 8 л на кв.м., в Плевен – 2 л на кв.м., във Велико Търново – 4 л на кв.м., в Русе – 5 л на кв.м., в Разград – 9 л на кв.м., в Силистра – 7 л на кв.м., във Варна – 17 л на кв.м., на Калиакра – 10 л на кв.м., на нос Емине – 18 л на кв.м., в Бургас – 13 л на кв.м., в Ахтопол – 14 л на кв.м., в Хасково – 9 л на кв.м., в Кърджали – 4 л на кв.м.
Данните за валежите са за интервала от 8.00 до 20.00 часа днес. Тази нощ и утре ще продължат валежите, като в повечето райони те ще бъдат от сняг. В крайните югозападни райони, на морския бряг ще превалява дъжд. Вятърът днес е бил източен, но през нощта ще се ориентира от североизток-север. С него ще нахлуват по-студени въздушни маси и ще започне понижение на температурите. През утрешния ден почти навсякъде дъждът ще премине в сняг.
Аделина ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

НИМХ: Най-значителни валежи са паднали днес в Източна България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди