изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:08 EEST
ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДЕЙСТВАЩ СЪСТЕЗАТЕЛ ВЛИЗА В РЪКОВОДСТВОТО НА РОДНОТО КОЛОЕЗДЕНЕ    
СпортИвайло Габровски влезе в Управителния съвет на Българския колоездачен съюз.

За първи път в историята на родното ни колоездене действащ състезател е в ръководството на федерацията. За председател бе преизбран Венелин Хубенов, независимо че извънредното събрание бе предизвикано от недоволни клубове от развитието на този спорт у нас. Мнозина от присъстващите бяха готови да дадат своя вот за промени в колоезденето ни за Ненчо Стайков, чиято кандидатура бе издигната от варненския черноморски колоездачен клуб. Той обаче си направи отвод и отказа да заеме председателското място на БКС. Стайков предложи централата ни да бъде оглавена от бизнесмена Кирил Цочев - бивш външнотърговски работник и заместник-министър от близкото минало.

Кандидатурата му формално бе издигната от делегата на КК „Зебри” /Нови Искър/ Валентин Иванов. Грешно изиграните карти от Стайков доведоха до объркване сред клубовете, присъстващи на общото събрание. От това се възползва досегашната управа, а новите кадрови предложения бяха отхвърлени чрез явно гласуване. "Загубихме битката, но не и войната. Един ден колоезденето в България ще се движи със скоростта, с която върви световният елит" - каза асът на колоезденето ни за всички времена Ненчо Стайков.

В Управителния съвет от 11 души влезе най-добрият колоездач през последните години Ивайло Габровски, който веднага след избирането си веднага наля свежи идеи в ръководството.

Той призова за по-топла и непрекъсната връзка между състезатели и управа. На събранието БКС прие и два нови клуба - от Гоце Делчев и Варна.


Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДЕЙСТВАЩ СЪСТЕЗАТЕЛ ВЛИЗА В РЪКОВОДСТВОТО НА РОДНОТО КОЛОЕЗДЕНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди