изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:05 EEST
БЮЛЕТИН ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ОД на МВР    
Ред и сигурностПрез изминалите три денонощия на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани шест  криминални престъпления.
На 08 февруари, около 06.45 часа в гр.Добрич е извършена кражба от гражданския трезор на “СИ Банк”. В трезора е било проникнато от избено помещение в жилищния блок, намиращ се над банката. На място е изпратена дежурната следствено-оперативна група, като се работи по горещи следи. Предстои изясняване количеството на откраднатите пари и вещи.
На 08 февруари, около 00,20 часа в Първо РУ на МВР Добрич е получено съобщение затова, че три неизвестни маскирани лица са проникнали в пункт на еврофутбол в гр.Добрич и чрез заплаха с пистолет са взели оборота на пункта. Незабавно са организирани оперативно-издирвателни мероприятия за установяване и задържане извършителите на престъплението. Работата по случая продължава.

При провеждане на процесуално-следствени действия със задържаните лица от организирана престъпна група от гр.Добрич бяха открити тайници, в които са намерени и иззети 500 грама марихуана, 30 патрона за автомат “Калашников”, калибър 5,56 и 10 патрона за пистолет, калибър 7,65. Престъпната група бе задържана на 15 срещу 16 декември 2009 г. за разпространение на наркотични вещества, придобиване и държане на огнестрелно оръжие без разрешително, изнудване на граждани, палежи и други тежки престъпления.  Част от лицата са с постоянна мярка “Задържане под стража”. Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на групата продължава.
 
През трите денонощия са регистрирани 1 пътно-транспортно произшествие с ранен гражданин и 3 пътно-транспортни произшествия с материални щети.
-На 07 февруари, около 24.00 часа е получено съобщение за възникнала катастрофа по пътя за с. Ломница, общ. Добричка. При извършения оглед на местопроизшествието е установено, че водача на л.а. “Фолксваген Пасат” се е блъснал странично в две крайпътни дървета. В резултат на пътно-транспортното произшествие, возещото се на задната седалка 15 годишно момче е настанено в МБАЛ Добрич с “комоцио” и охлузни рани по главата. По случая е образувано досъдебно производство.
-На 07 февруари, около 01.30 часа в жк “Строител” гр.Добрич от полицейски автопатрул е спрян лек автомобил “Деу Тико”, управляван от Е.К. /41 годишен/ от гр.Добрич. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 3,01 промила алкохолна концентрация. Водачът е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
-На 06 февруари е задържан друг водач с алкохолна концентрация 1.26 промила. Проверката е извършена в гр.Генерал Тошево, при която е спрян л.а. “Фолксваген Голф”, управляван от 25 годишен водач. Образувано е досъдебно производство.
Служителите от звено “Пожарна безопасност и спасяване” в областта са участвали в гасенето на 2 пожара, единия от които е със загуби. Оказана е и една техническа помощ.
ОД НА МВР

 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ОД на МВР | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЮЛЕТИН ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ОД на МВР
Автор: Anonymous да 2010-02-09 @ 10:42 EET
da be momchetata sa vatre i kak prodaljavat s prestapleniqta si prosto neznam obarnete vnimanie na drugite koito varschat prestapleniqta na garba na momchetata a s tazi marihuana deto i babite v petrich si q seqt  q ostavete v muzeq si na policiqta zascho premahnahte zakona za pritejanie na marihuana dokato v drugite strani se pusche svobodno za da pechelqt vaschi hora nali  a tozi schupen kalaschnik se zastrelqite vie  i koi nqma orajie na dneschno vreme sled kato ima magazini  i ne pripisvaite palejite na momchetat zaschtoto te ne sa spreli dori i kogato sa vatre i koi e prizraka v grada koito brodi vecher
БЮЛЕТИН ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ОД на МВР
Автор: Anonymous да 2010-02-09 @ 10:51 EET
vaschite svideteli  koito iskat da si otarvat kojata ot koq grupa sa sled kato te samite se zanimavat s prodajba na heroin q gi postegnete malko zaschtoto az gi znaq koi sa i sam vzemal lichno pari na zaem ot tqh  a sred tezi momcheta koito sa pretarpeli nakazanie sa savsem chisti  i prodaljavate da gi darjite po tazi logika koqto vie rabotite ne bili trqbvalo da ste vsichjki vatre sled kato dancho kostov e rabotil s mnogo ot vas ot 1995 god do 1999 god sled  kato  iskate nqkoi ot tezi da otgovarqt za deqniq na drugi ne bili trqbvalo i vie da otgovarqte za deqniqta izvarscheni ot vaschiq kolega ne ste li ot edin otdel borba s organizirana prestapnost nali rabotite v kombina zascho i vas ne vi zadarjat da davate pokazaniq za cqlata vi grupichka doznateli koito e rabotila po nego vreme s dancho kostov

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди