изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:26 EEST
ХОРОСКОП ЗА 9 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 9 ФЕВРУАРИ


ОВЕН - Осигурете си всичко, което ви е необходимо, за да изживеете деня си приятно. Има и върху какво да размишлявате, работата, семейството, приятелите и предстоящите ви задачи.

ТЕЛЕЦ - Ще се възползвате от създалите се обстоятелства, за да насочите развитието на събитие в желаната посока. Времето споделено с обичаните от вас хора ще ви помогне да се отпуснете.

БЛИЗНАЦИ -  Влагайки прагматизъм в мисленето и делата си, ще ви бъде по-лесно. Хармонията в отношенията с партньора ще повиши увереността в действията ви, което е гаранция за добрия им край.

РАК - Погрижили сте се за делата си, така че може да очаквате повече. Прогнозите ви са верни, имат пряко отношение към работата и са в пропорционална зависимост от постигнатото до тук.

ЛЪВ - Бъдете подготвени, започващият период на промени ще налага по-честа смяна на ситуациите. От вас зависи да се адаптирате по-скоро, в противен случай ще ви е трудно.

ДЕВА - Избягвайте онези, които проявяват нездрав интерес към вас и делата ви. Погрижете се да приведете в ред книжата си, възможни са проверки. Над всичко ще доминира усещането ви за нещо желано.

ВЕЗНИ - Дайте си малко отдих и споделете деня с близките ви хора. Ще съберете мисли и се заредите с енергия. Работата, децата, приятелите са част от нещата, с които може да се поздравите.

СКОРПИОН - Нетърпеливи сте за изхода от предстоящо събитие, но бъдете спокойни. Ще е благоприятно за вас. Прагматично ще се възползвате, с което ще помогнете и на други хора да подобрят бита си.

СТРЕЛЕЦ - Отнесете се с уважение към оказаното ви внимание и пристъпете към общи действия. Решенията, които вземете днес ще са от значение за бъдещите ви начинания и касаят и много хора.

КОЗИРОГ - Защитавайте интересите си, ако сте убедени в правотата на аргументите си. Не се страхувайте за решения, щом са от полза на всички ви. В обкръжението ви ще се появи нова личност.

ВОДОЛЕЙ -  Бизнесът и отговорностите към други хора ще се окажат по-важни за някои от вас днес. Професионални интереси ще ви срещнат с човек, с когото ще работите и за в бъдеще заедно.

РИБИ - В задълбочен разговор ще споделяте идеите и намеренията си с човек, в когото вярвате и с когото можете да работите в екип. Други ще ги занимават духовни или интимни преживявания.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 9 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди