изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:51 EEST
20-годишен влиза в затвора за грабеж на златни бижута    
Ред и сигурност Наказание от две години и 6 месеца лишаване от свобода ще изтърпи 20-годишният Галин Ян. Мл. от с. Соколово, община Балчик.

Районен съд – Добрич, го призна за виновен за грабеж на два златни ланеца на обща стойност 288 лв. от жителка на града и го осъди на 1 години „лишаване от свобода” при първоначален строг затворнически режим. Съдът постанови Галин Мл. да изтърпи още 1 година и 6 месеца „лишаване от свобода” по условна присъда, в изпитателния срок, на която е извършил престъплението. По молба на подсъдимия и след като той призна вината си, делото се гледа като Съкратено съдебно следствие. В този случай съдът е задължен да му определи наказание под определения в Наказателния кодекс минимум от 3 години.  

 На 13.10.2009 г. около 9 часа той се разминал с потърпевшата по улица на кв. „Балик” в Добрич. Около 5 м след това тя усетила, че някой скача на гърба й и я събаря на земята. След падането свидетелката видяла над себе си лицето, с което се разминала. Мъжът посегнал към врата й и започнал да дърпа със сила два златни синджира, които жената носела. Тя започнала да вика и държала с ръце ланците. Подсъдимият ги скъсал, като избягал с част от тях, а друга останала в ръцете на пострадалата.

Галин Мл. има начално образование, безработен е, неженен. Осъждан е и има лоши характеристични данни.

 

08.02.2010 г.                                            Пресслужба Добрички районен съд           

 


Сходни връзки

20-годишен влиза в затвора за грабеж на златни бижута | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.75 секунди