изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:45 EET
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 09.02.2010    
ВреметоПрез нощта все още в североизточната част от страната ще продължи да превалява сняг. В югозападната ще има и разкъсвания на облачността. Минимални температури между -10° и -5°, в София около -9° . В предобедните часове и в Североизточна България валежите ще престанат, а в останалата част от страната облачността краткотрайно ще намалее и до слънчево. Но още около пладне от запад ще започне отново да се заоблачава. Максималните температури ще са между -3° и 2°, в София около -1°.

Почти през целия срок на прогнозата в Източна България ще духа умерен до силен вятър /от север, утре от северозапад/ и дори и след спирането на снеговалежа ще продължи да прави преспи и навявания.

Атмосферното налягане ще се задържи по-ниско от средното за месеца.

Над планините преди обяд ще настъпи временно намаление на облачността, макар че по отделни била и върхове ще се задържи мъгливо. След обяд от запад ще настъпи ново заоблачаване. Вятърът по най-високите части ще бъде умерен, вече от запад. На 1200 м.н.в ще бъде около -3°, на 2000 м около -8°. Снежната покривка е от пръхкав сняг и съществува лавинна опасност.

В предобедните часове по Черноморието ще продължи да духа умерен до силен северозападен вятър, но по-късно през деня ще отслабне. В сутрешните часове все още по северното крайбрежие ще превалява сняг. Ще продължат да се образуват навявания. Максимални температури от -2° по северното до 1°,2° по южното крайбрежие.

Дежурен синоптик: Орлин Лазаров

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 09.02.2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди