изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:37 EEST
Натирена съпруга потроши БМВ-то на мъжа си с кирка и заплаши да убие децата    
НовиниИзоставена и обидена съпруга изпотроши БМВ-то на мъжа си, който поискал развод заради множество скандали в семейството им. Инцидентът станал в Сандански късно вечерта, пише в. "Струма".

Търговецът на дрехи Илия Димитров, който от години върти бизнес на централната улица в града, паркирал автомобила си под навес на ул. “Ильо Войвода” в Сандански. Рано сутринта завчера заварил колата си “обезобразена”, стъклата и огледалата били изпотрошени, силно увредени били капаците, а в предния била забита кирка. Жалба в полицията за инцидента е подал зетят на търговеца Сергей Сюлеймезов. Ченгета часове наред разпитваха свидетели и хора, които имат информация за случилото се.

Вчера около обяд полицията стигна до извършителя на престъплението. Оказа се, че това е съпругата на Илия Димитров - Анелия Димитрова от Кресна. Заедно с брат си Емил Желязков тя изляла гнева си върху автомобила на мъжа си, тъй като не можела да понесе мисълта за развод и факта, че е изоставена. Според клюките от съседи проблемите в краткото семейно съжителство се задълбочили напоследък. Двамата съпрузи често се карали и бизнесменът взел решение да се разведат, като натирил Анелия при родителите й в Кресна. Озверяла от безхаберието на бившия си мъж, Анелия поискала да му даде урок, освен това имала и претенции за колата.

Илия Димитров, който е собственик по документи на БМВ-то, вчера каза: Аз съм продал БМВ-то на зет ми Сергей Сюлеймезов преди три месеца. Все още не сме го прехвърлили по документи. Анелия, с която не живеем заедно от близо година и половина, ми поиска 50 000 евро, за да се разведе с мен. Аз тогава й казах, че нямам пари и тя не струва толкова много.

Преди една седмица идва у дома и заплашва децата, че ще ги убие. Пуснах жалба в полицията. Тя си мисли, че имам много пари, и затова ме изнудва. В този ден, когато е потрошила автомобила, аз не съм бил вкъщи. Разбрах от съседите, че е била с бухалка и е счупила предното стъкло, фаровете, стоповете. Всичко между нас е приключило, аз се грижа за децата си. Очаквам полицията да си свърши работата. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Натирена съпруга потроши БМВ-то на мъжа си с кирка и заплаши да убие децата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди