изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:31 EEST
ДОБРУДЖА ОТ ПТИЧИ ПОГЛЕД – УНИКАЛЕН ПОДАРЪК ЗА СВ. ВАЛЕНТИН    
Новини Влюбени от Добрич, Варна и Генерал Тошево с нетърпение очакват 14 февруари, за да реализират вечната мечта на човека - да полети като птица във въздуха.

Те са получили нетрадиционен и оригинален подарък от своите половинки за Св. Валентин - полет с моторен делтапланер. Идеята е на собственика на летателния апарат Тодор Тодоров от Генерал Тошево. Тази зима той има желанието да превърне празника на влюбените в романтичен и незабравим спомен, като полетят с него.

„Атракцията, която предлагам, е един уникален начин да се кажат вълшебните слова на любимия човек. Така те истински ще могат да се почувстват  на крилете на любовта и да кажат Обичам те!  На 12, 13 и 14  предвиждам да летим в Генерал Тошево и  Добрич.  Ако времето не позволява, ще отложим полетите за следващата седмица, когато е Тодоровден” - заяви Тодор Тодоров.

Той добавя, че стандартното време за полет е 15 минути.

За Тодор полетът е начин на живот, което му дава възможност не само да вдигне адреналина си, но и да се почувства в истинския смисъл на думата свободен - като птиците. Двете му деца са на 11 и 12 години и от 5-годишна възраст се наслаждават на природните красоти на Добруджа от птичи поглeд.

„Няма възрастови ограничения за пасажерите. Всеки, който обича приключенията, вълнуващите преживявания и иска 100-процентова емоция, може да я получи, като полети в небето” - убеден е добруджанецът.

„За мен летенето е магия, от която  не мога да се откажа.  Бъдете сигурни, че след като полетите, ще се върнете пак, за да вкусите от тръпката на летенето” - казва още Тодор Тодоров.

Всеки, който желае да изненада половинката си или свой близък с нетрадиционния и уникален подарък, може да се свърже на мобилен номер 0889254683. НДТ

 

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ОТ ПТИЧИ ПОГЛЕД – УНИКАЛЕН ПОДАРЪК ЗА СВ. ВАЛЕНТИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди